Vårt Beach Soccerlag spelade cup i Holland

 

Bemannias lag BFC fick en ärofylld inbjudan till Winter Beach Soccer Tournament i början på året. En inbjudan som laget blev glada över och bestämde sig för att åka iväg på. Då turneringen ägde rum i Harleen, Holland åkte laget i gemensam trupp iväg från Arlanda. BFC fick möjligheten att möta internationella och rutinerade spelare där flertalet spelar i olika landslag.
Det blev således ett tufft motstånd men BFC presterade väldigt bra och slutade tvåa i gruppen. Nu väntar fler spännande turneringar under året och vi på Bemannia ser fram emot att få följa lagets prestationer.

Senaste artiklarna

Några sponsoravtal

Bemannia stödjer Nattvandrarna Hockey Allsvenskan är igång! Vi är glada att hockeysäsongen 2023/2024 har börjat och Bemannia är stolt sponsor av AIK Hockey. Vi följer deras framgångar med stort intresse och önskar dem all lycka till på deras resa.Bemannia sponsrar...

Just nu kan du se vår reklamfilm på tv

Bemannia har under dagarna marknadsfört sig på Tv4 via kommunikationsbyrån Mediaupdate. Nedan kan du se klippet som visats i TV4 under 7 dagar i juni månad.

Testbatteri för fullständiga rättigheter

Bemannia har sedan årsskiftet slutit avtal med SLG Thomas International AB för certifiering av samtliga rekryteringskonsulter på företaget. Bemannia är i slutskedet av omställningsfasen med att byta ut hela sitt testbatteri avseende personlighets- och begåvningstester...