Vår rekryteringsprocess

Funderar du på att anställa ny personal kan det vara klokt att anlita oss. Vi gör vägen till din organisations expandering mycket enklare. Du slipper lägga ner resurser på omfattande rekryteringsarbete och du sparar värdefull tid till annat. Vi garanterar att rekryteringen sköts professionellt helt enligt vedertagna metoder och processer.

Vi åtar oss helhetsansvar för rekryteringen eller så kan vi i samråd med dig åta oss delar av rekryteringen så som upprättande av kravspecifikation, intervjuer av kandidater, djupintervjuer, tester eller referenstagningar. Bemannia har genomfört hundratals rekryteringar och våra konsulter har gedigen erfarenhet av olika branscher och yrkeskategorier. Vår process med arbetsgrupper som specialiserar sig inom olika yrkeskategorier medför att du alltid får en rekryteringskonsult med rätt kompetens och erfarenhet för den tjänst du avser att rekrytera inom.

På Bemannia är vi noggranna i våra rekryteringsprocesser. Vi har den kompetens och erfarenhet som krävs för att genomföra uppdrag och uppnå uppsatta mål. Bemannias konsulter har mångårig erfarenhet av rekryteringsuppdrag inom såväl den privata som den offentliga sektorn med många tillfredsställda kunder.

Vi har tillgång till Thomas verktyg vid rekrytering. Thomas är den största privatägda globala leverantören av bedömningsverktyg – med fokus på organisationer, utbildningsinstitutioner och idrottsutövare. Läs mer om detta här.

thomas-international-logo

Rekrytering med oss

Du kan vara säker på att du får rätt person när du anlitar våra rekryteringskonsulter från Bemannia. Mer än 40 års erfarenhet av rekryteringar sätter prägel på vårt arbetssätt!

Bemannia har mycket nöjda kunder, detta grundar sig på det nära samarbete som våra konsulter upprätthåller med beställande kund. Vi har kunnat utföra hundratals rekryteringar med minimalt antal reklamationer. Självklart har vi system för att följa upp och åtgärda reklamationer snabbt och effektivt. Detta tillsammans med vår professionalitet medför att våra kunder alltid är nöjda och tillfredsställda.

Läs även om…

Våra yrkes­kategorier

Läs mer om varje yrkeskategori genom att trycka på knappen “Yrkeskategorier”.

Utmanande rekryteringar

Vi arbetar systematiskt och resultatorienterat för att uppnå ställda krav och har som målsättning att överträffa kundens förväntningar för varje rekrytering. Bemannia tillhandahåller sina tjänster för såväl privat som offentlig sektor.

När din organisation är redo för expandering eller nyanställning så har Bemannia rätt verktyg för detta. Genom vår kompetens och erfarenhet kan vi säkerställa att dina rekryteringar sker snabbt och effektivt, utan felsteg.

rekrytering bemannia

En lyckad rekrytering

Genom annonserad rekrytering får du tillgång till ett brett urval av kandidater. Förfarandet med annonseringen är ett mycket effektivt och snabbt sätt att nå ut till potentiella kandidater samtidigt som du exponerar ditt företag eller organisation i media. Vi utformar och förvaltar din annons för att marknadsföra dig samt framhäva organisationens styrkor. Bemannias rekryterare hjälper dig givetvis med utformning av både kravprofil och annonstext.

Skicka en offertförfrågan för mer information

Vill du istället få hjälp med enstaka delar av rekryteringsprocessen tveka då inte att höra av dig så kan vi utforma en offert utifrån ditt behov. För vidare information om vår rekryteringsprocess kontakta en av våra rekryterare på telefon: 0771 84 53 00.