Bemanning och personaluthyrning

Det finns många fördelar med att hyra in personal från oss på Bemannia. Vi levererar alltid rätt person direkt. Du kan använda dig av våra tjänster vid ordinarie personals frånvaro på grund av sjukdom, semester, ledighet eller vid arbets- och produktionsstoppar. Vi har flera decenniers erfarenhet av att matcha kunders bemanningsbehov – såväl stora som små företag eller statliga myndigheter som kommuner och landsting. Vi erbjuder våra kunder rätt lösning för att effektivisera, samtidigt som vi snabbt kan täcka ditt behov av kompetenta medarbetare.

Vi erbjuder dig och din organisation personaluthyrningstjänster inom flertalet yrkesområden. Här nedan kan du läsa om några av de yrkesområden som vi har erfarenhet av:

bemanning och personaluthyrning

Våra yrkesområden

Vi erbjuder dig och din organisation bemanning- och personaluthyrningstjänster inom flera yrkesområden, på alla nivåer. Bemannia erbjuder uthyrningsuppdrag inom följande yrkesområden, klicka på bilden för att läsa mer om varje område:

Alla våra medarbetare är specialister

Våra medarbetare har utbildning och erfarenhet inom en mängd olika yrken. Gemensamt för dem är att de är väl rustade för att göra ett bra jobb hos dig, oavsett om det gäller växeltelefonister, administratörer, kommunikatörer, fastighetsskötare eller IT-tekniker. Har du behovet? Då har vi rätt person direkt!

Självklart har vi även konsulter med bakgrund i andra yrkesområden så som till exempel pedagogiskt arbete, detaljhandel och ekonomi. Vi har assistenter och handläggare, mellanchefer och specialister samt högre chefer. Tveka därför inte att höra av dig så berättar vi mer om våra konsulter och om vår erfarenhet av branschen.

Välkommen till Bemannia

Vill du veta mer om vad Bemannia kan erbjuda just din organisation är du välkommen att ta kontakt med oss.