Hyr eller jobba som lärarvikarie i Stockholm

Sedan sommaren 2016 är Bemannia rangordnade som nummer ett (1) för bemanning av obehöriga lärare i Stockholm stad. Majoriteten av våra vikarier är lärarstudenter och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Om du är intresserad av att arbeta som lärarvikarie är du välkommen att höra av dig till oss, du hittar alla lediga tjänster om du trycker på knappen till höger.

För att bli registrerade som kunder hos oss kan ni antingen ta kontakt med oss via vårt direktnummer eller genom att skicka ett mail till oss. Vill du boka en vikarie direkt kan du även fylla i vårt webbformulär

Direktnummer: 08-122 00 450
Webbformulär: Boka en vikarie direkt här
E-post: ​vikarie[a]bemannia.se

Kontaktperson:
Annahita Yassarati
Bemanningschef
​​annahita.yassarati[a]bemannia.se

Lärarvikariepool – jobba som lärare

Läraryrket är ett viktigt jobb där du får chansen att träffa barn och ungdomar och genom ditt arbete påverka dem och deras start i livet. Arbetet kommer med stort ansvar, men det är givande och du kommer att utvecklas i snabb takt. Som lärarvikarie ersätter du skolans ordinarie personal vid frånvaro. Du ansvarar för och leder undervisningen utifrån ordinarie lärares planering. Vi erbjuder dig ett roligt och utmanande extrajobb där du bestämmer när och hur mycket du vill jobba. Du får möjlighet att utveckla ditt pedagogiska ledarskap och får meriterande kunskaper och erfarenhet samtidigt som du får göra skillnad.

 

Din profil

Vi söker dig som har en avslutad gymnasieexamen och brinner för arbete med barn och unga. Du är en tydlig ledare och en bra förebild. Du har tidigare erfarenheter av arbete med barn, exempelvis som läxhjälpare, idrottstränare, lägerledare eller liknande. Vi vänder oss framför allt till dig som studerar på högskola och universitet. Är du utbildad lärare, på väg att bli det eller har tidigare erfarenheter av undervisning är det meriterande.

 

Kollektivavtal

lärarvikarier

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Lärarförbundet, Unionen, Akademikerna samt SEKO.