Vi hjälper dig med din vikarieanskaffning

Vi förser förskolor, grundskolor, gymnasium och vuxenutbildningar med kompetenta vikarier för både kortare och längre vakanser. För oss är det viktigt att du som kund ska känna dig trygg med att vi hittar en effektiv och passande lösning utifrån ditt specifika behov.

Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som präglas av närhet och tillgänglighet. I vår verksamhet strävar vi efter att skapa långsiktiga relationer och att bidra till välfungerande arbetsplatser. Vi vet hur viktigt det är att få snabb hjälp, samtidigt som du kan lita på att vi matchar rätt vikarie till ert behov. Kontakta vårt team för pedagogisk verksamhet, så berättar vi gärna mer.

Telefon: 08-122 00 450
Webbformulär: Boka en vikarie direkt här
E-post: ​vikarie@bemannia.se

För att bli registrerade som kunder hos oss kan ni antingen ta kontakt med oss via vårt direktnummer eller genom att skicka ett mail till oss. Vill du boka en vikarie direkt kan du även fylla i vårt webbformulär.

Att vara lärarvikarie hos oss

Att arbeta som lärarvikarie hos oss innebär att du får ett lekfullt och utvecklande extrajobb på dina villkor. Det är du som väljer hur mycket du vill jobba samt vilka dagar. Du har din egna profil där du kan välja vilka årskurser samt ämnen som du vill vikariera inom. Vår kontorspersonal har erfarenhet av att arbeta inom förskola och skola och har därför den kompetens och erfarenhet som krävs för att ge stöd och vägledning under ditt uppdrag. Hos Bemannia får du en engagerad arbetsgivare som erbjuder dig trygghet i ditt arbete och möjlighet att utveckla ditt ledarskap. Vi värdesätter alla våra konsulter och erbjuder dig uppdrag utifrån dina behov och önskemål.