Behöver du hyra in en socionom?

Då kan du med förtroende vända dig till oss på Bemannia. Vi förser socialtjänst med kompetenta socialsekreterare och handläggare runt om i hela landet. Vi ser långsiktigt på vår verksamhet och strävar efter att skapa varaktiga relationer med kunder och konsulter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som präglas av närhet, tillgänglighet och en strävan efter att tillgodose behoven hos både konsulter, kunder och klienter. Vi kan hjälpa till både för en längre eller kortare tid, t.ex. vid arbetstoppar eller sjukskrivningar.

Kontakta oss så berättar vi gärna mer.

Lisa Målberg
Tel. nr: 070-855 77 00
socionom[a]bemannia.se

Jenny Andersson
Tel. nr: 070-150 54 00
socionom[a]bemannia.se

Mia Gustafsson
Tel. nr: 070-454 98 00
socionom[a]bemannia.se

Ett personligt bemanningsföretag

Bemannia är ett företag där vi värdesätter alla våra konsulter. Som konsult hos Bemannia möts du av en familjär känsla med ett personligt mottagande, där du får den stöttning som du behöver under hela din anställning.

Våra konsultchefer har flerårig erfarenhet av socialtjänsten och har därmed förståelse och kompetens inom området. Hos Bemannia får du en arbetsplats som erbjuder dig engagemang och trygghet i dina anställningsvillkor. Hos oss kan du fokusera helt och hållet på ditt arbete. Vi erbjuder i samråd med dig passande uppdrag, flexibla arbetstider och konkurrenskraftiga anställningsvillkor.

 

Att vara konsult hos Bemannia

Som konsult hos Bemannia kan du välja om du föredrar att arbeta heltid eller deltid. Har du valt att bli din egen konsult är du också välkommen att få passande uppdrag via oss. Vi gör vårt bästa för att matcha dina önskemål mot kundens behov och möjligheter.

Din konsultchef finns alltid med och stöttar dig under uppdraget och är tillgänglig för att hjälpa dig så att din arbetsbelastning är rimlig eller om det är annat som du upplever som problematiskt i uppdraget. Du har också möjlighet att få stöttning av dina kollegor, de övriga socionomkonsulterna på Bemannia. Vi ordnar regelbundna träffar för att umgås, utbyta tankar och jämföra erfarenheter från olika uppdrag.

Vi strävar efter att vara med i alla upphandlingar av ramavtal med kommuner runt om i Sverige. Idag har vi redan ramavtal med ett 80-tal kommuner. I och med att vi väljer att vara med i upphandlingar ställs också höga krav på oss som företag och arbetsgivare. Som anställd på Bemannia omfattas du av kollektivavtal med Unionen och Akademikerförbundet.

 

Våra lediga jobb för socionomer

Bland våra lediga jobb hittar du de jobb som är aktuella för dig som socionom.
Våra lediga jobb hittar du här.