Vi hjälper dig med din socionombemanning

Vi förser socialtjänst med kompetenta socialsekreterare och handläggare runt om i hela landet. För oss är det viktigt att du som kund ska känna dig trygg med att vi hittar en effektiv och passande lösning utifrån ditt specifika behov.

Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som präglas av närhet och tillgänglighet. I vår verksamhet strävar vi efter att skapa långsiktiga relationer och att bidra till välfungerande arbetsplatser. Vi vet hur viktigt det är att få snabb hjälp, samtidigt som du kan lita på att vi matchar rätt konsult till din verksamhet. Kontakta vårt team för socionombemanning, så berättar vi gärna mer.

Lisa Målberg
Telefon: 070-855 77 00
E-post: socionom@bemannia.se

Att vara socionom hos oss

Bemannia är ett företag där vi värdesätter alla våra konsulter. Som konsult hos Bemannia möts du av en familjär känsla med ett personligt mottagande, där du får den stöttning som du behöver under hela din anställning.

Våra konsultchefer har flerårig erfarenhet av socialtjänsten och har därmed förståelse och kompetens inom området. Hos Bemannia får du en engagerad arbetsgivare som erbjuder dig trygghet i din anställning. Din konsultchef finns alltid med och stöttar dig under uppdraget och är tillgänglig för att hjälpa dig så att din arbetsbelastning är rimlig, eller om det är annat som du vill diskutera kring uppdraget. Vi erbjuder i samråd med dig passande uppdrag, flexibla arbetstider och konkurrenskraftiga anställningsvillkor. Har du eget bolag är du också välkommen att få passande uppdrag via oss.