Bemannia sponsrar…

Bemannia fortsätter att stötta AIK

Det är med glädje som vi kan meddela att Bemannia kommer att fortsätta att stötta AIK Hockey under årets säsong. Läs mer om samarbetet här.

bemannia-aik

Bemannia syns i fotbollsallsvenskan

Bemannia syntes tydligt i den senaste matchen mellan AIK och Hammarby. Matchen slutade 2-0 till AIK.

bemannia-aik

Bemannia sponsrar Järla IF

Bemannia har valt att sponsra Järla IF och deras herrlag i fotboll. Laget spelar under säsongen 2019 i division 4. Vi är glada över att kunna stötta laget och önskar de stort lycka till under säsongen.

jarla-bemannia

Bemannia gratulerar USC Excaliburs

Vi vill uppmärksamma och gratulera GF Uppsalaflickornas USC Excaliburs som är Sveriges Juniorlandslag i Cheerleading. Laget har varit i USA och lyckades med den otroliga bedriften att vinna ett VM-Guld. Vi är stolta över att vara sponsor till tjejerna under årets säsong och önskar dem stort lycka till framöver.

bemannia-sponsrar-usc-exaliburs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bemannia syns i hockeyallsvenskan

Under den pågående hockeyallsvenskan har Bemannia valt att stötta AIK genom att synas på spelarnas ryggar. Vi var givetvis på plats när AIK lyckades besegra MODO med 4-2. Vi önskar laget fortsatt lycka till framöver.

bemannia-aik

 

 

 

 

 

 

 

Bemannia närvarande under AIK-match

Bemannias sponsring syns under AIK-match

AIK besegrade ÖSK med 1-0 och Bemannia var på plats!

 

 

 

 

 

 

 

Bemannia huvudsponsor för fotbollscup i Hofors

I helgen var det dags för Bemannia Cup på Stålringen i Hofors. Cupen arrangerades av Hofors AIF för pojkar födda -05. Vi är mycket glada över att vi fick vara med och bidra till denna cup. Stort grattis till vinnarna och bra kämpat av alla fotbollslirare!

 

Bemannia huvudsponsor på cup i Hofors

Vinnarlag från Bemannia Cup i Hofors

Bemannia Cup i Hofors

Vinnare i Bemannia Cup i Hofors

Pris i Bemannia Cup i Hofors

Pris i Bemannia Cup i Hofors

 

Bemannia fortsätter att sponsra AIK Hockey

Efter 10 raka vinster kommer AIK att gå till slutspel och förhoppningsvis vara med och spela i SHL nästa säsong. Bemannia vill självklart vara med och stödja laget i slutspelet och gör det genom att synas med Bemannias logga på axlarna. Nu håller vi tummarna för att laget ska gå så långt som möjligt.

Bemannia sponsrar AIK

Bemannia sponsrar AIK

Bemannia sponsrar AIK Hockey

Inför årets säsong sponsrar Bemannia AIK Hockey genom att synas på deras matchtröja. Vi önskar laget stort lycka till.

sponsra aik

 

Bemannia FC

Bemannia FC spelade SM i Kalmar under julimånad. De kämpade men förlorade första matchen med 1-4. Efter återhämtning och ny energi var killarna redo igen för att spela matchen om 3:e pris. Bemannia FC stod som segrare och tog därmed Brons. Stort grattis hela laget och bra kämpat!

sponsoravtal fc
sponsoravtal bemannia fc

Segrare

Bemannia FC stod som segrare i Stockholmskvalet, nu väntar SM-slutspel i Kalmar. Vi önskar dem stort lycka till!

sponsoravtal bfc

Bemannia FC blev silvermedaljörer

Bemannia FC tog en förtjänstfullt silvermedalj i årets SM final i Beach Soccer. Stolt har vi nu ett SM Guld 2012 och ett Silver 2014. Grattis till alla kämpar i laget för en strålande insats!

Bruz

Bemannia hjälper Bruz att nå sina drömmar. Lyssna på honom här: KLICKA

sponsoravtal bruz

Bemannia stödjer Barncancerfonden

Kampen mot barncancer är ett långsiktigt arbete och där varje stöd bidrar till att forskningen går framåt. Bara i Sverige insjuknar cirka ett barn om dagen i någon form utav cancer. Därför har Bemannia valt att engagera sig i Barncancerfonden och hoppas att forskningen går framåt. Tack för att vi får vara med och bidra.

Bemannia Football Club

Tyvärr blev det ingen tredje raka för Bemannia FC i NLBS. Trots vinst mot Baywatch i gruppen kunde Baywatch knipa direktplatsen till SM i Vetlanda 20-21 Juli. Nu hoppas vi i Bemannia FC på wild card platsen till SM-slutspelet i Vetlanda.

En gladare nyhet vi vill dela med oss av är att vår Erik Gustafsson idag åker ner till Malmö för att spela Sverige första landskamper i Beach soccer där tuffa matcher mot Holland, Danmark och England väntar! Vi vill passa på att önska honom all lycka till!

Bemannia Football Club

Under helgen anordnade Åhus,en beach soccer turnering där Bemannia Football Club (BFC) deltog. Med nya matchställ tog sig killarna an denna turnering mycket väl. Turneringen var väldigt bra organiserad dock så föll regnet ner och det var betydligt tuffare motstånd i år. I åttondels finalen mötte BFC KristianstadsJournal som var riktigt duktiga men tyvärr blev det en förlust för oss. Trots detta känner sig killarna i laget laddade inför SM.

Bemannia antog musikutmaningen

I nordöstra Thailand i staden Khon Kaen finns ett barnhem för övergivna barn. Där bor 48 barn tillsammans med sin egen historia om varför just de är där. Utmaningarna för dem är många, men glädjen och familjekänslan på detta hem går inte att ta miste på.

Bemannias tidigare konsult Kent Thunfors kontaktade oss för en tid sedan angående ett projekt som hans dotter Maria Källgren kommit i kontakt med.

Maria berättar:
– När jag besökte barnhemmet så blev jag starkt berörd av en liten pojke som försökte spela gitarr. Gitarren var hoptejpad och strängarna var av både här och där. Trots detta försökte pojken att spela för mig. Jag insåg att jag gärna ville hjälpa den lilla pojken och alla andra barn att lära sig spela ett instrument. Därför arbetar jag nu med att samla in pengar till detta projekt i samarbete med biståndsorganisationen Invisible Friend.

-Vi på Bemannia antog utmaningen och har nu finansierat inköp av musikinstrument till barnhemmet och även kostnaden för att kunna engagera en musiklärare, säger Staffan Bruzelius, Koncernchef Bemannia. Det är en härlig känsla att få kunna ge tillbaks lite och dela den framgång vi uppnått genom att nu engagera oss i barnhemmet.

Idag fick vi ett glädjande mail ifrån Jenny på Invisivle Friend där hon berättade att Maria varit och delat ut alla instrument nu. Vi på Bemannia är väldigt glada över att få ha varit en del av detta projekt och ser fram emot att få ser fler bilder ifrån Maria. Du kan läsa mer om detta här på Invisible Friends blogg

sponsoravtal bemannia
sponsoravtal bemannia

AIK möter HV71

AIK besegrade HV71 med 4-2 och Bemannia var på plats!

sponsoravtal med aik

Bemannia är med och sponsrar Världscupen i simning

Bemannia är stolta över att kunna vara med och sponsra världscupen i simning på Erikdalsbadet i Stockholm och önskar detta starka startfält ett stort lycka till.

Bemannia är med och sponsrar EM i handboll 2012

Bemannia är med och sponsrar damernas handbolls Em som går av stapeln i Serbien 2012 under december
månad. Vi på Bemannia är oerhört glada att vi får vara en del av detta Europamästerskap.
Vi önskar tjejerna stort lycka till!

sponsring

Bemannias lag The Beach vann SM i Beach Soccer 2012

Under helgen utsågs de första svenska mästarna i Beach Soccer som Svenska Fotbollsförbundet arrangerat tillsammans med Kristianstads DFF.
Gruppspel har ägt rum på sex orter under juli månad med över 500 deltagande lag som alla kämpat för att bli de första svenska mästarna. Finalen hölls mellan sex damlag och sex herrlag från hela Sverige den 28-29 juli på Århus Strand där The Beach, som Bemannia sponsrar, blev svenska mästare i herrklassen.

Lagkapten Martin Bruzelius tog sitt lag till seger efter ett tufft SM-slutspel som pågick under två dagar.
– Det känns jättekul att ta hem bucklan och det är extra speciellt att vinna just detta år eftersom vi nu är de första svenska mästarna i Beach Soccer genom tiderna, säger Martin Bruzelius.

Bemannia hjälper Valsarna

Speedwaylaget Valsarna har problem med ekonomin och nu går Bemannia in och sponsrar laget i hopp om deras fortsatta existens. Vi hoppas att de får ordning på ekonomin så att vi fortsättningsvis får se Speedway på elitserienivå i Hagfors.

Beach soccer laget The Beach är kvalificerade för SM-slutspel 2012

Bemannia sponsrar Beach soccer laget The Beach. The Beach kom tvåa i gruppspelet SM i beach soccer som spelades i Åhus 5-6 juli. Dagarna efter spelade och vann laget med lagkapten Martin Bruzelius i spetsen Nordic Light Beach Soccer i Skellefteå. Där besegrade The Beach motståndarlaget Hajar med 2-1 i finalen och The Beachs Nicholas Netteryd satte 2-1 målet i bortre krysset. Målvakten Filip Malmström gjorde en stark insats i The Beachs mål och var enligt The Beachs laggeneral Adam Stighäll en stor tillgång för laget under finalmatchen.

I och med segern i Nordic Light Beach Soccer är The Beach kvalificerade för SM-slutspelet 2012 som går av stapeln i Åhus den 28-29 juli.

Vi håller tummarna för att det ska gå bra för The Beach i Skåne!

Bemannia sponsrar Järlas A-lag i fotboll säsongen 2012-2013

Bemannia sponsrar Basket

SM finalserien pågår just nu mellan Södertälje Kings och Norrköping Dolphins. Bilden är tagen 2012-04-06 när Södertälje Kings kvitterade till 2-2.

AIK till semifinal

Bemannia har sponsrat AIK Hockey i flera år och så även säsongen 2011/2012. AIK gick till slutspel och efter att ha vunnit 4-1 i matcher mot Luleå gick AIK till semifinal, till allas vår glädje.

– Sponsring är viktigt för oss. Det är något lite extra som vi som företag kan göra för samhället. Delvis vill vi visa att vi finns genom att sponsra större lag, som AIK Hockey. Samtidigt sponsrar vi mindre ungdomslag eller tillställningar för att vi vill stötta och sporra ungdomarna, säger Staffan Bruzelius, Bemannias Koncernchef.

Bilderna är tagna 16 mars 2012 då AIK vann med 4-1 i matcher mot Luleå i kvartsfinalen och gick till semifinal.

Bemannia sponsrar Järlas A-lag fotbollsäsongen 2011/2012

Bildandet av föreningen den 10 juli 1914 klubbas igenom med hjälp av en rökpipa och sekreterarbordet är en gammal tobaksask av plåt. Samma år anmäler 42 ynglingar sitt intresse och klubbens första rörelsekapital består av hela 10 kronor. Klubbens 1:a ordförande var Anders Bohman 1914-16. Järlas på den tidens starkaste fotbollsstjärna Sven Yngström blir rikskänd 1918 när han som högerytter i Stockholms stadslag är med och slår ut Östergötland på Stockholms stadion. Yngström tappade, för att citera dåtidens tidningar, ”byxorna men inte koncepterna”. Järlas verksamhet består av friidrott, skidsport, boxning, bandy och fotbollslaget som spelar i division 4.

Bemannia sponsrar lag till SM i beachfotboll

I ett par år i rad har olika lag gjort upp i SM i beachfotboll i Boviken. 2011 sponsrade Bemannia ungdomslaget ”The Beach”. Lagkapten Martin tog sina lagkamrater till seger.

HANDBOLLS-VM

Det svenska handbollslandslaget förlorade semifinalen mot Frankrike som slutligen vann hela mästerskapet.

Handbolls-VM spelades mellan 13-30 januari 2011 i följande VM-städer; Malmö, Lund, Kristianstad, Göteborg, Jönköping, Linköping, Norrköping och Skövde. Totalt deltog 24 lag från världens alla kontinenter och Bemannia fanns som sponsor vid flertalet matcher som Sverige spelade.

Totalt deltog 24 lag från världens alla kontinenter.

sponsring sport

Bemannia sponsrar golfaren Nicklas

Bemannia har under senaste två åren sponsrat Niklas Bruzelius. Niklas blev proffs år 2002 och har sedan dess hunnit vinna fyra mästerskap. Högst i kurs står vinsten i ”Hi5 Pro Tour Altorreal European Open”. Niklas spelar i AIK Golf och är en av flera nyckelspelare som klubben förfogar över. Med 164 klarade kval på 165 starter är kvalprocenten sålunda 99. Sammantaget har Niklas Bruzelius en snittscore om 72,23 slag, eller totalt 334 mot par.

Bemannia sponsrar Futsal Cup

Bemannia sponsrar innefotbollscupen Futsal Cup i Södertälje. Ungdomarna gör upp i innefotbollsbollturneringen. Bilderna är från 2010 års upplaga.

Bemannia sponsrar VM i Sverige

Totalt deltog 250 ungdomar uppdelade på 16 landslag under VM dagarna i Tensta/Hjulsta mellan 3-4 juni 2010. Projektet anordnades av Hyresgästföreningen och sponsrades av Adidas, Bemannia, Einar Mattsson, Intersport och Storstockholms brandförsvar. Storstockholms brandförsvar fick även inleda VM dagarna med en uppvisningsmatch mot Frankrike. Utryckningsstyrkan från Kista besegrade Frankrike med slutsifrorna 3-2. Bemannia delade ut priset ”rätt person på rätt plats” till bästa spelare/funktionär/domare.

Bilder tagna i samband med Bemannias sponsring av AIK Hockey säsongen 2009/10