Våra samarbeten

Nedan hittar du information om oss och några av våra viktiga samarbeten.

 

Vi är medlem i Kompetensföretagen, en bransch och arbetsgivarorganisation inom Almega. Detta gör att vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag. Bemannia har även kollektivavtal med Unionen, Akademikerna och SEKO.

Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag.
Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag.
bemannia och unionen
bemannia och unionen

Vårt miljö- och samhällsengagemang

Vi förebygger miljöpåverkan och föroreningar samt följer tillämplig miljölagstiftning och andra krav genom miljömedvetenhet och att klimatkompensera energiförbrukning. Med hjälp av vårt ledningssystem åtar vi oss, VD och övriga medarbetare, att uppfylla miljökrav och att arbeta med ständiga förbättringar.

De fyra certifikaten omfattar hela Bemanniakoncernens verksamheter inom personaluthyrning, rekrytering och personalentreprenader. Utöver ovanstående processer så omfattar certifikaten rutinerna för projektering, inköp, drift och underhåll samt utförda personaltjänster.

Omvärlden är viktig för oss

Vi har valt att sponsra ett antal hjälporganisationer. De organisationer som vi har valt att sponsra är: Team Rynkeby som cyklar för att skänka pengar till Barncancerfonden samt Hörselskadades Riksförbund. Vi hjälper även vårt fadderbarn Fate via Barnfonden.

 

bemannia stöder barnfonden
viktiga samarbeten och bemannia stödjer hrf
barncancerns vänföretag