AIK Hockey arbetar med att skapa en stark framtidsplan med långsiktighet och kontinuitet tillsammans med sina partners. Bemannia blir nu den första partnern att skriva avtal med AIK Hockey som sträcker sig över flera år.
– Vi ser vikten av att tänka långsiktigt säger Staffan Bruzelius på Bemannia, bolagets Koncernchef och grundare.
 

Bemannia har varit med och stöttat föreningen sedan en tid tillbaka genom bland annat att vara en del av AIK Hockeys matchtröjor.
– Detta partnerskap har varit helt fantastiskt säger Staffan Bruzelius själv. Att vi nu väljer att skriva flerårsavtal med klubben gör vi med både hjärta och hjärna. Vi ser vikten av att tänka långsiktigt, att få vara med på resan och samtidigt hjälpa klubben.
aik-hockey

När vi fick frågan ifrån AIK Hockey om att de  eftersträvade en långsiktigt och hållbar strategi tvekade vi inte en sekund. Samarbetet mellan partnerna anser Staffan har varit mycket lyckat.

– Vi är väldigt nöjda, genom att vår logga syns på matchtröjorna, även de som säljs i shoppen, gör att vi får en väldigt fin exponering. Vilket gör att man även går till historien för vem slänger en matchtröja?
 

Sevve Saberi på AIK Hockey betonar vikten av att skapa en långsiktig och hållbar plattform.
– Vi är väldigt glada att Bemannia är första företag som signar ett flerårsavtal. Samtidigt som vi rustar för Kvalserien är det viktigt att vi redan nu börjar planera för framtiden. Vi är just nu i positiva samtal med många av våra befintliga partners om att vara med och skapa långsiktiga och hållbara samarbeten.