Bemannias BFC representerar Sverige i Beach Soccer 2021

Det står nu klart att Bemannias FC:s herrar och Djurgårdens damer får äran att representera de blågula färgerna som Team Sweden kommande säsong. Det har SvFF:s förbundsstyrelse fastställt.

Bemannia FC som i höstas deltog i Euro Winners Cup har nu fått det ärofyllda uppdraget att representera Sverige under den kommande säsongen i Euro Beach Soccer League Division B som preliminärt ska hållas i Chisinau i Moldavien i månadsskiftet juli-augusti. I och med den pandemi som råder så är datumen preliminära.

Det är SvFF:s futsal- och beach soccer-kommitté som har nominerat de båda klubbarna och förbundsstyrelsen som fastställt beslutet.På Damsidan kvalificerades Djurgården och klubbens kommande internationella utmaningar är i nuläget oklara.

Staffan Bruzelius, grundare av Bemannia-koncernen och som varit med sedan starten av klubben känner sig hedrad och stolt över att laget tagit sig så långt.

“Det är alltid roligt när det går bra för laget och jag har sett hur killarna har kämpat sig fram under åren som har gått. Att de nu ska få representera Sverige är beundransvärt och jag är väldigt stolt över alla spelare. Jag och samtliga spelare ser fram emot den kommande säsongen och vi ska försöka göra det bästa av situationen med hänsyn till den pandemi som råder”. 

Senaste artiklarna

Några sponsoravtal

Bemannia stödjer Nattvandrarna Hockey Allsvenskan är igång! Vi är glada att hockeysäsongen 2023/2024 har börjat och Bemannia är stolt sponsor av AIK Hockey. Vi följer deras framgångar med stort intresse och önskar dem all lycka till på deras resa. Klicka här för fler...

Tidigare sponsoravtal

Bemannia syns i hockeyallsvenskan Under den pågående hockeyallsvenskan har Bemannia valt att stötta AIK genom att synas på spelarnas ryggar. Vi var givetvis på plats när AIK lyckades besegra MODO med 4-2. Vi önskar laget fortsatt lycka till framöver.  Bemannia...