Bemannia tecknar avtal med Adda

Adda tecknar avtal med Bemannia för bemanningstjänster inom bl.a. yrkeskategorierna personal, ekonomi och interim chef.

Adda inköpscentral erbjuder offentlig sektor ramavtal och tjänster inom strategisk försörjning och ägs av Sveriges Kommuner och Regioner, SKR. SKR är en medlems och arbetsgivarorganisation där alla Sveriges 290 kommuner och 21 regioner är medlemmar.

Bemannia kommer att bistå med konsulter inom dessa 6 yrkeskategorier. Bemannia är rankade om förstahandsval i samtliga regioner för 4 av yrkeskategorierna: Personal/HR, Ekonomi, Information/Kommunikation och Interim chef, förstahands- eller andrahandsval inom Fastighet och Administration/Internservice i de 21 regionerna.

Ramavtalet startade 2022-01-29 och löper 4 år. 1150 kunder hos Sveriges Kommuner och Regioner är avropsberättigade.

Historiskt har Adda inköpscentrals ramavtal för bemanningstjänster omsatt 154 MSEK under perioden 2015-2021 och avropen väntas öka.

Bemannia har med över 40 års erfarenhet i branschen möjlighet att med omsorg välja rätt person direkt för varje uppdrag.

Staffan Bruzelius, koncernchef Bemannia Group: – Mycket tillfredställande att vi blir rankade som förstahandsval i så många regioner och kategorier. Tydligare kvitto på vår pris/kvalitetsförhållande är svårt att få.

För mer information kontakta Camilla Lundquist,
E-post: camilla.lundquist@bemannia.se
Telefon: 08-845 300 eller 0771-84 53 00
Hemsida: www.bemannia.se
Facebook: www.facebook.com/BemanniaSverige
Instagram: bemanniasverige

Om Bemannia

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem – krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år.

Senaste artiklarna

Bemannia Group slår nya omsättningsrekord!

Bemannia Group slår nya omsättningsrekord!

Stockholm 2024-03-06 Trots den globala ekonomiska osäkerheten och nedgången i världsekonomin har rekryterings- och bemanningsföretaget Bemannia Group haft en exceptionell tillväxt. Sedan 2021 har koncernen ökat sin omsättning med 127%. Verksamhetsåret 2023 blev...

Bemannia tecknar avtal med Sigtuna kommun

Bemannia tecknar avtal med Sigtuna kommun

Sigtuna kommun har i upphandling tecknat avtal med Bemannia avseende till kommunens grundskolor och gymnasium. Bemannia blev rangordnad 1:a på avtalet. Beräknat värde på detta kontrakt är 4 000 000 kr. Takvolymen för kontraktet är 6 000 000 kr. Upphandlingen omfattar:...