Med det personliga mötet i fokus

Genom ihärdigt utvecklingsarbete har Bemannia genomgått en omfattande tillväxt det senaste året. Företaget har cementerat sin närvaro över hela Sverige och anställer idag fler socionom­konsulter än någonsin tidigare, men betoningen ligger alltjämt på att växa i lagom takt.

Bemannia har i flera år utmärkt sig som ett lite personligare bemanningsföretag, med en lyhörd stämning där konsulterna står i fokus. Denna inställning har gett utdelning många gånger om, vilket märks inte minst på det ökade antalet ramavtal som företaget har tecknat över hela landet.
– Visst har vi haft skickliga upphandlare, men det är våra konsulters utmärkta arbete och proffsighet som har spelat den avgörande rollen för vår utvecklingsprocess. De är fantastiska ambassadörer för vår verksamhet och med deras hjälp satsar vi nu stort på att ytterligare förstärka vår verksamhet i olika regioner, säger Kristina Irvebrandt, affärsområdesansvarig vid Bemannia.

Besöker konsulterna på plats
Tillsammans med konsultcheferna Lisa Målberg och Jenny Andersson betonar hon att receptet bakom framgången i förlängningen handlar om att vara en synlig och engagerad arbetsgivare som tar ansvar för sina konsulter.
– Vi besöker våra konsulter ute på arbetsplatserna i så stor utsträckning det är möjligt, stämmer av hur uppdraget går eller kanske går och äter lunch ihop. Dessutom kan konsulterna alltid nå oss via telefon och e-post om de behöver stöd eller hjälp. Jag är övertygad om att detta spelar stor roll för att socionomer stannar hos oss – vi ger ett seriöst intryck, står för bra värderingar och har funnits i branschen länge, säger Lisa.

Plattform för utveckling
Jenny, som nyligen axlat rollen som konsultchef och som tidigare arbetat inom bland annat LSS och som kurator, understryker att Bemannia utgör en stabil plattform att stå på för att utvecklas och få nya erfarenheter.
– Konsulter har möjlighet att fördjupa sig i olika områden de har kompetens inom och skaffa sig mångsidig erfarenhet från olika arbetsplatser – det är oerhört lärorikt. Förutom dessa förmånliga villkor och en konkurrenskraftig lön stöttar vi också gärna våra socionomkonsulter med att hålla sig à jour genom att exempelvis gå olika utbildningar och kurser. Det är så man blir en bättre social­sekreterare, avslutar hon.

Artikeln är publicerad i Framtidens Karriär – Socionom.

Bemannia Social

 

Senaste artiklarna

Några sponsoravtal

Bemannia stödjer Nattvandrarna Hockey Allsvenskan är igång! Vi är glada att hockeysäsongen 2023/2024 har börjat och Bemannia är stolt sponsor av AIK Hockey. Vi följer deras framgångar med stort intresse och önskar dem all lycka till på deras resa. Klicka här för fler...

Tidigare sponsoravtal

Bemannia syns i hockeyallsvenskan Under den pågående hockeyallsvenskan har Bemannia valt att stötta AIK genom att synas på spelarnas ryggar. Vi var givetvis på plats när AIK lyckades besegra MODO med 4-2. Vi önskar laget fortsatt lycka till framöver.  Bemannia...