Bemannia tecknar ramavtal med SKL Kommentus Inköpscentral. Detta efter att det står klart att Bemannia är en av de som vinner ramavtalet avseende socialsekreterare och chefer.

Avtalet gäller t.o.m. 2025 och kan avropas av 11 myndigheter, exempelvis Danderyds kommun, Järfälla kommun, Lidingö kommun, Solna stad och Täby kommun.

– Det är med glädje vi kan meddela att vi är en av de som tecknar ramavtal gällande den omfattande upphandling som SKL Kommentus Inköpscentral gjort. Det visar att vi är bland de vassaste i branschen på offentliga upphandlingar, säger Staffan Bruzelius, koncernchef på Bemannia.

För mer information kontakta Camilla Lundquist,
E-post: camilla.lundquist@bemannia.se
Telefon: 08-845 300 eller 0771-84 53 00
Hemsida: www.bemannia.se
Facebook: www.facebook.se/Bemannia
Instagram: bemannia_ab/

Om Bemannia

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem – krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år.