Fagersta kommun har behov av bemanningspersonal inom socialtjänsten tillsammans med Norbergs kommun. Bemannia är ett av de företag som tilldelades uppdraget och ser fram emot samarbetet.

Uppdraget består i att leverera bemanningspersonal till Fagersta kommun inom:

  • biståndshandläggare inom SoL äldreomsorgen
  • biståndshandläggare inom SoL socialpsykiatrin
  • LSS-handläggare

Av 11 inkomna anbud utvaldes 3 leverantörer varav Bemannia är en av dessa. Avtalet gäller t.o.m. 2023-08 med möjlighet till förlängning om sammanlagt 24 månader med 12 månader i taget.

Bemannia kommer således att bistå med konsulter vid behov i enlighet med de bestämmelser som finns i avtalet och med den skicklighet och omsorg som Bemannia har införskaffat sig med över 40 års erfarenhet i branschen.

Vi är mycket glada och stolta över att fått Fagersta kommuns förtroende att leverera kvalificerad bemanningspersonal. Vi ser denna tilldelning som en bekräftelse på vår kompetens och mervärdet detta medför för våra kunder, säger Staffan Bruzelius, koncernchef och VD på Bemannia.”

För mer information kontakta Camilla Lundquist,
E-post: camilla.lundquist@bemannia.se
Telefon: 08-845 300 eller 0771-84 53 00
Hemsida: www.bemannia.se
Facebook: www.facebook.se/Bemannia
Instagram: bemannia_ab/

Om Bemannia

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna , SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem – krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år.