Enköpings kommun har tecknat avtal med Bemannia avseende ett dynamiskt inköpssystem för olika typer av socionomer.

Avtalet gäller ett dynamiskt inköpssystem där avrop sker till alla upphandlade leverantörer. Uppdraget tilldelas den leverantör som bäst motsvarar kundens behov för det aktuella uppdraget.

Avtalet omfattar socionomer inom områdena

  • Utredning barn
  • Mottagning
  • Samhällsvård
  • Familjerätt

Avtalstid: 2022-09-20 – 2023-03-19.

Staffan Bruzelius, koncernchef Bemannia Group:
– Vi har ett team som har det där lilla extra. Som på djupet förstår vad som efterfrågas och vet hur man kan lösa det på det sätt som är bäst för kunden. Det är lika tillfredställande varje gång jag ser vårt arbete bära frukt.

För mer information kontakta Camilla Lundquist,
E-post: camilla.lundquist@bemannia.se
Telefon: 08-845 300 eller 0771-84 53 00
Hemsida: www.bemannia.se
Facebook: www.facebook.se/Bemannia
Instagram: bemannia_ab/

Om Bemannia

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem – krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år.