Bemannia har ingått sponsringsavtal med AIK:s A-damlag i SDHL säsongerna 22/23 och 23/24.

”Oerhört glädjande att Bemannia, som varit en partner till herrarna under flera år, nu väljer att även bli partner till våra damer. Det tyder på att damhockey är på frammarsch och att sponsorer ser värde i att även synas och verka tillsammans med AIK Hockey Dam.” säger Niklas Nestlander – Marknadschef AIK Hockey

”Det är en glädje för oss att ha möjlighet att göra en jämställd insats för både damer och herrar i AIK Hockey” replikerar Staffan Bruzelius, koncernchef Bemannia Group.

För mer information kontakta Camilla Lundquist,
E-post: camilla.lundquist@bemannia.se
Telefon: 08-845 300 eller 0771-84 53 00
Hemsida: www.bemannia.se
Facebook: www.facebook.se/Bemannia
Instagram: bemannia_ab/

Om Bemannia

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem – krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år.