Bemannia Group slår nya omsättningsrekord!

Stockholm 2024-03-06

Trots den globala ekonomiska osäkerheten och nedgången i världsekonomin har rekryterings- och bemanningsföretaget Bemannia Group haft en exceptionell tillväxt.
Sedan 2021 har koncernen ökat sin omsättning med 127%. Verksamhetsåret 2023 blev historisk med en omsättning på 375 MSEK.

Bemannia Groups imponerande tillväxt är resultatet av ett strategiskt arbete med starkt motiverade medarbetare och alltid med ”kundnöjdhet” i fokus. Bemannia Groups grundare och koncernchef, Staffan Bruzelius, har spelat en avgörande roll i att skapa en stabil och pålitlig närvaro på marknaden. Genom att kombinera gedigen erfarenhet och stor branschkunskap med innovativa lösningar har Bemannia Group inte bara anpassat sig till de utmaningar som den föränderliga arbetsmarknaden ställer, utan har också blivit ett av de ledande företagen inom rekryterings- och bemanningsbranschen.

Staffan Bruzelius kommenterar företagets framgång:

“Vår framgångssaga är en kombination av skicklig ledning, dedikerad personal och ett orubbligt fokus på kundnöjdhet. Vi är övertygade om att våra framstående resultat är möjliga tack vare våra starka och kompetenta medarbetare. Deras engagemang och professionalism har varit helt avgörande för att uppnå och överträffa våra högt ställda mål.”

Bemannia Groups imponerande omsättningsökning:

  • 2023: 375 MSEK
  • 2022: 279 MSEK
  • 2021: 165 MSEK

“Bemannia Group fortsätter att utvecklas och stärka sin position på marknaden genom att erbjuda skräddarsydda rekryterings- och bemanningstjänster som möter och överträffar kundernas förväntningar. Vi ser ljust på framtiden och fortsätter vårt engagemang för att leverera högkvalitativa lösningar och exceptionell service till våra kunder” säger Koncernchef Staffan Bruzelius.

För mer information kontakta Camilla Lundquist,
E-post: camilla.lundquist@bemannia.se
Telefon: 08-845 300 eller 0771-84 53 00
Hemsida: www.bemannia.se
Facebook: www.facebook.com/BemanniaSverige
Instagram: bemanniasverige

Om Bemannia Group:

Bemannia Group är en ledande aktör inom rekryterings- och bemanningsbranschen. Vi erbjuder kompetent personal genom tjänster som uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom olika sektorer. Med omfattande ramavtal som täcker myndigheter, kommuner och bolag är vi en pålitlig partner på den svenska arbetsmarknaden. Som medlemmar i Kompetensföretagen och auktoriserade bemannings- och rekryteringsföretag, har vi kollektivavtal med flera fackförbund. Vår strävan efter högsta kvalitet och överensstämmelse med internationella standarder är tydlig genom certifieringar enligt SS-EN ISO 9001:2015 för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015 för miljö, SS-ISO 45001:2018 för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 för informationssäkerhet. Med över 25 års branscherfarenhet grundade Staffan Bruzelius Bemannia Group 2002 med visionen att skapa en organisation där starka och kompetenta medarbetare är hjärtat i framgången.

Senaste artiklarna

Bemannia tecknar avtal med Sigtuna kommun

Bemannia tecknar avtal med Sigtuna kommun

Sigtuna kommun har i upphandling tecknat avtal med Bemannia avseende till kommunens grundskolor och gymnasium. Bemannia blev rangordnad 1:a på avtalet. Beräknat värde på detta kontrakt är 4 000 000 kr. Takvolymen för kontraktet är 6 000 000 kr. Upphandlingen omfattar:...

Bemannia tecknar avtal med Motala kommun

Bemannia tecknar avtal med Motala kommun

Bemannia har ingått ett nytt ramavtal med Inköpssamverkan Motala kommun gällande bemanning av Socionomer till samtliga av Inköpssamverkans kommuner (Boxholm, Mjölby, Motala, Vadstena, Ydre och Ödeshög). Avtalet startar 2024-02-27 och gäller i fyra år.. Ramavtalets...