Bemannia förlänger med AIK Hockey

Företaget tillika guldpartnern förblir en svartgul samarbetspartner de kommande tre säsongerna!

Bemannia som startades 2002 är idag ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor.

Företaget som erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering och uthyrning av personal kommer nu att fortsatt samarbeta med AIK Hockey.

– Med hjärta och hjärna förlänger vi ytterligare med AIK Hockey – seniorer, damer och juniorer. Stockholmshockeyn när den är som bäst, säger Staffan Bruzelius, Koncernchef på Bemannia.

Maria Westman, försäljningschef AIK Hockey, om förlängningen

– Vi är jätteglada att Bemannia valt att förlänga samarbetet med oss kommande tre år. Bemannia är numera guldparter till oss och kommer nu synas på dräkten även på SDHL och även med våra juniorer. Vi är också glada samt tacksamma för att de vill växla upp med oss och ta samarbetet till nästa nivå, avslutar Westman.

För mer information kontakta Camilla Lundquist,
E-post: camilla.lundquist@bemannia.se
Telefon: 08-845 300 eller 0771-84 53 00
Hemsida: www.bemannia.se
Facebook: www.facebook.com/BemanniaSverige
Instagram: bemanniasverige

Om Bemannia

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem – krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år.

Senaste artiklarna

Bemannia Group slår nya omsättningsrekord!

Bemannia Group slår nya omsättningsrekord!

Stockholm 2024-03-06 Trots den globala ekonomiska osäkerheten och nedgången i världsekonomin har rekryterings- och bemanningsföretaget Bemannia Group haft en exceptionell tillväxt. Sedan 2021 har koncernen ökat sin omsättning med 127%. Verksamhetsåret 2023 blev...

Bemannia tecknar avtal med Sigtuna kommun

Bemannia tecknar avtal med Sigtuna kommun

Sigtuna kommun har i upphandling tecknat avtal med Bemannia avseende till kommunens grundskolor och gymnasium. Bemannia blev rangordnad 1:a på avtalet. Beräknat värde på detta kontrakt är 4 000 000 kr. Takvolymen för kontraktet är 6 000 000 kr. Upphandlingen omfattar:...