Tolkjobb – lediga tjänster

Tolkar sökes

Vi på Bemannia hjälper dig som är tolk och vill jobba som konsult för tolktjänster. Vi erbjuder lediga uppdrag i hela landet och arbetar med flera spännande uppdragsgivare, framförallt inom offentlig sektor, och får ständigt in nya intressanta tjänster.

Som tolkkonsult på Bemannia får du en position inom olika verksamhetsområden som efterfrågar just din kompetens. Vi förser myndigheter, kommuner och företag med kompetenta auktoriserade och icke-auktoriserade tolkar för olika talade språk samt teckenspråk. Vi erbjuder dig möjligheter för tillfälliga och längre uppdrag som tolk.

Hitta ditt nya uppdrag som tolk

Vi på Bemannia erbjuder många spännande möjligheter genom att vara ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Att arbeta som tolk hos oss är ett utmärkt tillfälle att utöka sin erfarenhet och diversifiera sitt CV inom olika områden.

Som tolk arbetar du som tillfällig konsult och har tidigare haft roller som tolk. Förutom relevant utbildning och erfarenhet ser vi med fördel att man är auktoriserad hos kammarkollektivet, men vi har även uppdrag till icke-auktoriserade tolkar.

Open your mind.png

Open your mind
Hos oss strävar vi efter att ha ett öppet sinne. Att respektera alla vi möter och varandras olikheter. Ett öppet sinne för oss innebär också att vara inkluderande, accepterande och att möjliggöra en kreativ miljö. Där alla medarbetare känner sig trygga och vågar komma med nya idéer och flexibla lösningar. Ett klimat som gör oss motiverade och som tar oss vidare på vår framgångsresa.

 

Together we care.png

Together we care
Vi bryr oss om varandra och värnar om alla våra relationer. Oavsett om det handlar om ett spännande samarbete, ett nytt projekt eller en nyanställd är detta lika viktigt. Vi vill i alla våra möten vara positiva och förstående. Om vi dessutom stöttar och lyfter varandra på vägen kommer vi tillsammans att kunna skapa den bästa möjliga upplevelsen.

Always be better.png

Always be better
Varje dag kämpar vi för att bli lite bättre. Vi arbetar för att vara engagerade, målinriktade och för att ständigt utmana oss själva och varandra. För att lyckas med detta krävs mod. Att våga satsa även om det ligger en stor utmaning framför oss. När vi vågar satsa kan vi också ta oss framåt i vårt arbete. Då kan vi uppnå våra mål, leverera resultat och ständigt bli lite bättre än vad vi var igår.

Matchas mot lediga uppdrag

Om du är intresserad av lediga tjänster som tolkkonsult kan du enkelt skicka in en intresseanmälan. Vi kommer sedan att kontakta dig för mer information. Om du har några frågor gällande hur det är att arbeta hos oss eller om du har övriga frågor går det alltid bra att ringa eller maila oss. Skicka in din intresseanmälan redan idag!

Att ha Bemannia som arbetsgivare

Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Detta skapar en trygghet för dig som arbetar som konsult hos oss. Vi som arbetsgivare vill stötta dig i dina uppdrag och du kan alltid vända dig till oss när du har några frågor eller funderingar. Att arbeta inom samhällsbyggnad på Bemannia är både utvecklande och meriterande. Vi hjälper dig vidareutveckla din karriär.