Jobba som konsult på Bemannia

Via ett konsultuppdrag blir du anställd av Bemannia men jobbar hos någon av våra kunder. Det kan vara korta eller längre uppdrag. För dig som vill arbeta på en statlig myndighet eller inom offentlig sektor erbjuder Bemannia fina möjligheter att till trygg anställning och meriterande erfarenhet. Som ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor erbjuder via många spännande karriärvägar. Våra samarbeten med attraktiva arbetsgivare i hela landet ger dig chansen att jobba på en arbetsplats som ger dig värdefull erfarenhet för hela ditt yrkesliv.

Det finns många fördelar med att arbeta som konsult, du får möjlighet att utvecklas genom nya spännande uppdrag, bygger upp ditt nätverk och stärker ditt CV. Med ett konsultuppdrag hos Bemannia har du en kollektivavtalad lön, reglerad semester och all annan trygghet som en anställning ger. Vi har kollektivavtal så att du kan känna dig trygg i din anställning hos oss. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges myndigheter och kommuner.

Lediga konsultjobb

Våra yrkesområden

Vi har lediga konsultuppdrag inom flera yrkesområden, på alla nivåer, hos spännande uppdragsgivare inom offentlig sektor. Vi har lediga jobb i följande yrkesområden, klicka på bilden för att läsa mer om varje område:

Utveckla din kompetens hos attraktiva arbetsgivare

Våra medarbetare har utbildning och erfarenhet inom en mängd olika yrken. Gemensamt för dem är att de är väl rustade för att göra ett bra jobb. Oavsett om du söker din första anställning eller klättrar till ditt sista jobb i karriären vill vi vara arbetsgivaren för dig. Att arbeta som konsult hos Bemannia ger dig möjlighet att utveckla din kompetens hos några av de mest attraktiva arbetsgivarna inom offentlig sektor.

Tveka inte att söka en av våra lediga tjänster. Vi stöttar dig att ta nästa steg i karriären och ser till att du hittar ditt drömjobb. Om du inte hittar ett konsultuppdrag som passar dig kan du enkelt registrera ditt CV så matchar vi dig mot en tjänst som passar så fort vi får in nya uppdra. Som ett av Sveriges ledande bemanningsföretag får vi ständigt in nya jobb i hela landet. Med Bemannia blir ditt nästa jobb ditt bästa jobb!

Yrkesområden konsultjobb