Handläggare – jobb

Lediga jobb som handläggare

Bemannia har många lediga jobb för dig som vill jobba som handläggare.
Vi arbetar med spännande uppdragsgivare och får ständigt in nya uppdrag. Bemannia har ramavtal med flera myndigheter och organisationer inom offentlig sektor. Genom Bemannia kan du till exempel få möjlighet att jobba som handläggare på en myndighet med samhällsviktiga uppdrag.

Vad innebär det att vara handläggare?

Ett jobb som handläggare innebär ofta många olika arbetsuppgifter, exakt vad rollen omfattar beror på vilken bransch handläggaren arbetar inom. Vanligtvis hanterar en handläggare ärenden och utreder, bedömer och fattar beslut kring olika fall. Ofta innebär ett jobb som handläggare även administrativa arbetsuppgifter.

Vad krävs för att bli handläggare?

Vilken erfarenhet som krävs för att bli handläggare varierar från tjänst till tjänst. De flesta jobb som handläggare som Bemannia tillsätter är inom offentlig sektor, till exempel statliga myndigheter. Då krävs oftast högskoleutbildning eller likvärdig utbildning inom det specifika området. Ofta eftersöks en kandidat som redan har någon form av erfarenhet från handläggning, och då under en period på minst ett halvår. De exakta kriterierna varierar beroende på tjänst. Vi rekommenderar att du läser igenom beskrivningen av det specifika handläggarjobbet för mer information.

För att passa som handläggare är det bra om du har god analytiska förmåga, gillar att utreda och undersöka saker samt är noggrann. Det är också viktigt att vara serviceinriktad och bra på att kommunicera. En handläggares ärenden involverar ofta människor och kan handla om att fatta beslut i viktiga frågor, detta kräver tålamod och en vilja att hjälpa.

Open your mind.png

Open your mind
Hos oss strävar vi efter att ha ett öppet sinne. Att respektera alla vi möter och varandras olikheter. Ett öppet sinne för oss innebär också att vara inkluderande, accepterande och att möjliggöra en kreativ miljö. Där alla medarbetare känner sig trygga och vågar komma med nya idéer och flexibla lösningar. Ett klimat som gör oss motiverade och som tar oss vidare på vår framgångsresa.

 

Together we care.png

Together we care
Vi bryr oss om varandra och värnar om alla våra relationer. Oavsett om det handlar om ett spännande samarbete, ett nytt projekt eller en nyanställd är detta lika viktigt. Vi vill i alla våra möten vara positiva och förstående. Om vi dessutom stöttar och lyfter varandra på vägen kommer vi tillsammans att kunna skapa den bästa möjliga upplevelsen.

Always be better.png

Always be better
Varje dag kämpar vi för att bli lite bättre. Vi arbetar för att vara engagerade, målinriktade och för att ständigt utmana oss själva och varandra. För att lyckas med detta krävs mod. Att våga satsa även om det ligger en stor utmaning framför oss. När vi vågar satsa kan vi också ta oss framåt i vårt arbete. Då kan vi uppnå våra mål, leverera resultat och ständigt bli lite bättre än vad vi var igår.

Matchas mot jobb som handläggare

Om du är intresserad av lediga jobb som handläggare men inte hittar en tjänst som passar, kan du enkelt skicka in en intresseanmälan. Då ingår du i vår kandidatpool och vi kommer att kontakta dig när vi hittar en passande tjänst. Om du har några frågor gällande hur det är att arbeta hos oss, eller om du har andra frågor, går det alltid bra att ringa eller maila oss. Connecta med oss och anmäl ditt intresse redan idag!

Bemannia som arbetsgivare

Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Detta skapar en trygghet för dig som arbetar som konsult hos oss. Hos Bemannia har du alltid nära kontakt med din konsultchef och god möjlighet till fler uppdrag hos oss. Som arbetsgivare vill stötta dig och du kan alltid vända dig till oss när du har frågor eller funderingar. Att arbeta som handläggare på Bemannia är både utvecklande och meriterande.