Administratör jobb

Lediga jobb som administratör

Vi på Bemannia hjälper dig hitta ditt nästa jobb som administratör. Vi har ofta lediga jobb inom administration i hela landet. Vi arbetar med många spännande uppdragsgivare framför allt inom offentlig sektor och får ständigt in nya intressanta tjänster inom administration.

Som administratör jobbar du till exempel som kundtjänstmedarbetare, receptionist eller med hantering av olika typer av dokument, epost och sortering och fördelning av olika ärendena. Ett administratör jobb kan vara ett utmärk extrajobb eller sommarjobb för den som vill bygga arbetslivserfarenhet eller för den som söker flexibilitet i ett deltidsjobb. För andra innebär att hitta ett jobb som administratör en heltidsanställning som utvecklar god datavana och organisationsförmåga.

Bemannia förser privata och offentliga verksamheter med kompetenta administratörer för tillfälliga och längre uppdrag. För den som söker ett administratör jobb ger det god möjlighet till en meriterande tjänst som utvecklar ens förmåga att hantera olika ärenden.

Hitta ditt nya jobb inom administration hos oss

Vi på Bemannia erbjuder många bra karriärmöjligheter genom att vara ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Att arbeta som administratör hos oss är ett utmärkt tillfälle att utöka sin yrkeslivserfarenhet.

Som administratör kan du arbetar analytiskt eller med kundkontakt. De olika administratör-jobben kan skilja sig åt och vi uppmuntrar dig som är intresserad av ett av våra lediga jobb inom administration att läsa igenom den specifika utannonserade tjänsten för att veta mer om uppdraget i detalj och de färdigheter och erfarenheter som krävs.

Open your mind.png

Open your mind
Hos oss strävar vi efter att ha ett öppet sinne. Att respektera alla vi möter och varandras olikheter. Ett öppet sinne för oss innebär också att vara inkluderande, accepterande och att möjliggöra en kreativ miljö. Där alla medarbetare känner sig trygga och vågar komma med nya idéer och flexibla lösningar. Ett klimat som gör oss motiverade och som tar oss vidare på vår framgångsresa.

 

Together we care.png

Together we care
Vi bryr oss om varandra och värnar om alla våra relationer. Oavsett om det handlar om ett spännande samarbete, ett nytt projekt eller en nyanställd är detta lika viktigt. Vi vill i alla våra möten vara positiva och förstående. Om vi dessutom stöttar och lyfter varandra på vägen kommer vi tillsammans att kunna skapa den bästa möjliga upplevelsen.

Always be better.png

Always be better
Varje dag kämpar vi för att bli lite bättre. Vi arbetar för att vara engagerade, målinriktade och för att ständigt utmana oss själva och varandra. För att lyckas med detta krävs mod. Att våga satsa även om det ligger en stor utmaning framför oss. När vi vågar satsa kan vi också ta oss framåt i vårt arbete. Då kan vi uppnå våra mål, leverera resultat och ständigt bli lite bättre än vad vi var igår.

Matchas mot lediga jobb inom administration

Om du är intresserad av lediga administratör jobb men inte hittar en tjänst som passar kan du enkelt skicka in en intresseanmälan. Vi kommer sedan att kontakta dig när vi hittar en passande tjänst. Om du har några frågor gällande hur det är att arbeta hos oss eller om du har övriga frågor går det alltid bra att ringa eller maila oss. Skicka in din intresseanmälan redan idag!

Att ha Bemannia som arbetsgivare

Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Detta skapar en trygghet för dig som arbetar som konsult hos oss. Vi som arbetsgivare vill stötta dig i dina uppdrag och du kan alltid vända dig till oss när du har några frågor eller funderingar. Att arbeta med administration på Bemannia är både utvecklande och meriterande. Vi hjälper dig vidareutveckla din karriär.