Lediga ekonomijobb

Lediga jobb – Ekonomi

Hitta ditt nya ekonomijobb hos Bemannia. Vi har många lediga ekonomi jobb, som till exempel controller och redovisningsekonom, och hjälper dig ta nästa steg i karriären. Vi på Bemannia arbetar med många spännande uppdragsgivare inom både offentlig och privat sektor och får ständigt in nya intressanta tjänster.

Som konsult hos Bemannia blir du placerad hos en arbetsgivare som efterfrågar just din kompetens inom ekonomi. Vi förser privata och offentliga verksamheter med kompetenta ekonomer och ekonomiassistenter, för tillfälliga och längre uppdrag. Detta ger möjlighet till meriterande uppdrag som utvecklar och berikar ens karriär.

Hitta ditt nya ekonomijobb hos oss

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag och erbjuder många spännande möjligheter. Hos oss kan du till exempel arbeta som ekonomiassistent eller ekonom. Inom ekonomi har man en mångsidig roll där man bland annat kan hantera bokföring och fakturor, verifiera underlag samt administrativ handläggning. De specifika uppgifterna för våra ekonomijobb varierar. Läs vidare på den utannonserade tjänsten för mer information om rollbeskrivning och kvalifikationer.

Sedan starten 2002 har vi på Bemannia hjälpt människor till jobb inom ekonomi. Några har fått sitt första jobb hos oss medan andra tar sig till sista steget i karriären. Oavsett var du befinner dig i livet vill vi vara en arbetsgivare för dig.

Open your mind.png

Open your mind
Hos oss strävar vi efter att ha ett öppet sinne. Att respektera alla vi möter och varandras olikheter. Ett öppet sinne för oss innebär också att vara inkluderande, accepterande och att möjliggöra en kreativ miljö. Där alla medarbetare känner sig trygga och vågar komma med nya idéer och flexibla lösningar. Ett klimat som gör oss motiverade och som tar oss vidare på vår framgångsresa.

 

Together we care.png

Together we care
Vi bryr oss om varandra och värnar om alla våra relationer. Oavsett om det handlar om ett spännande samarbete, ett nytt projekt eller en nyanställd är detta lika viktigt. Vi vill i alla våra möten vara positiva och förstående. Om vi dessutom stöttar och lyfter varandra på vägen kommer vi tillsammans att kunna skapa den bästa möjliga upplevelsen.

Always be better.png

Always be better
Varje dag kämpar vi för att bli lite bättre. Vi arbetar för att vara engagerade, målinriktade och för att ständigt utmana oss själva och varandra. För att lyckas med detta krävs mod. Att våga satsa även om det ligger en stor utmaning framför oss. När vi vågar satsa kan vi också ta oss framåt i vårt arbete. Då kan vi uppnå våra mål, leverera resultat och ständigt bli lite bättre än vad vi var igår.

Matchas mot lediga ekonomijobb

Om du är intresserad av lediga jobb inom ekonomi men inte hittar en tjänst som passar kan du enkelt skicka in en intresseanmälan. När vi hittar ett uppdrag som matchar det du söker kontaktar vi dig. Om du har några frågor gällande hur det är att arbeta hos oss eller om du har övriga frågor går det alltid bra att ringa eller maila oss. Skicka in din intresseanmälan redan idag!

Att ha Bemannia som arbetsgivare

Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Detta skapar en trygghet för dig som arbetar som konsult hos oss. Vi som arbetsgivare vill stötta dig i dina uppdrag och du kan alltid vända dig till oss när du har några frågor eller funderingar. Att arbeta med ekonomi på Bemannia är både utvecklande och meriterande. Vi hjälper dig vidareutveckla din karriär.