Lediga jobb – Controller

Lediga controller jobb

För dig som söker jobb som controller har Bemannia många intressanta konsultuppdrag. Vi har många lediga jobb som controller inom olika inriktningar. Vi hjälper dig ta nästa steg i karriären! Vi på Bemannia arbetar med många spännande uppdragsgivare inom både offentlig och privat sektor och får ständigt in nya intressanta jobb för dig som är controller.

Som konsult hos Bemannia placeras du hos arbetsgivare som söker din specifika kompetens inom ekonomi och controlling. Vi har kompetenta ekonomer och controllers tillgängliga för både privata och offentliga organisationer, för tillfälliga och långsiktiga uppdrag. Detta öppnar dörren till utmanande uppdrag som främjar och berikar din karriär.

Hitta ditt nya controller jobb hos oss

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag och vi är stolta över att erbjuda många spännande karriärmöjligheter. Hos oss har du möjligheten att arbeta inom ekonomi, exempelvis som controller eller redovisningsekonom. Inom detta område har du en mångsidig roll som inkluderar uppgifter som redovisning, bokslut, budget och uppföljning. De specifika arbetsuppgifterna för våra controllerjobb kan variera. Läs mer om varje tjänst i dess utannonserade beskrivning för detaljer om rollen och kvalifikationer

Sedan starten 2002 har vi på Bemannia hjälpt människor till jobb inom ekonomi. Några har fått sitt första jobb hos oss medan andra tar sig till sista steget i karriären. Oavsett var du befinner dig i livet vill vi vara en arbetsgivare för dig.

Open your mind.png

Open your mind
Hos oss strävar vi efter att ha ett öppet sinne. Att respektera alla vi möter och varandras olikheter. Ett öppet sinne för oss innebär också att vara inkluderande, accepterande och att möjliggöra en kreativ miljö. Där alla medarbetare känner sig trygga och vågar komma med nya idéer och flexibla lösningar. Ett klimat som gör oss motiverade och som tar oss vidare på vår framgångsresa.

 

Together we care.png

Together we care
Vi bryr oss om varandra och värnar om alla våra relationer. Oavsett om det handlar om ett spännande samarbete, ett nytt projekt eller en nyanställd är detta lika viktigt. Vi vill i alla våra möten vara positiva och förstående. Om vi dessutom stöttar och lyfter varandra på vägen kommer vi tillsammans att kunna skapa den bästa möjliga upplevelsen.

Always be better.png

Always be better
Varje dag kämpar vi för att bli lite bättre. Vi arbetar för att vara engagerade, målinriktade och för att ständigt utmana oss själva och varandra. För att lyckas med detta krävs mod. Att våga satsa även om det ligger en stor utmaning framför oss. När vi vågar satsa kan vi också ta oss framåt i vårt arbete. Då kan vi uppnå våra mål, leverera resultat och ständigt bli lite bättre än vad vi var igår.

Matchas mot lediga controller jobb

Om du är intresserad av lediga jobb som controller men inte hittar en tjänst som passar kan du enkelt skicka in en intresseanmälan. När vi hittar ett uppdrag som matchar det du söker kontaktar vi dig. Om du har några frågor gällande hur det är att arbeta hos oss eller om du har övriga frågor går det alltid bra att ringa eller maila oss. Skicka in din intresseanmälan redan idag!

Att ha Bemannia som arbetsgivare

Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Detta skapar en trygghet för dig som arbetar som konsult hos oss. Vi som arbetsgivare vill stötta dig i dina uppdrag och du kan alltid vända dig till oss när du har några frågor eller funderingar. Att arbeta med ekonomi på Bemannia är både utvecklande och meriterande. Vi hjälper dig vidareutveckla din karriär.