Interimschef – lediga tjänster

Interimschef sökes

Vi på Bemannia hjälper dig som är interimschef att hitta lediga uppdrag i hela landet. Vi arbetar med många spännande uppdragsgivare framför allt inom offentlig sektor och får ständigt in nya intressanta tjänster.

Som interimschef eller interim manager på Bemannia får du en ledande position inom olika verksamhetsområden, som efterfrågar just din kompetens. Vi förser privata och offentliga verksamheter med kompetenta interimschefer för tillfälliga och längre uppdrag. För erfarna interim managers ger detta möjlighet till meriterande uppdrag som utvecklar och berikar ens karriär.

Hitta ditt nya uppdrag som interimschef

Vi på Bemannia erbjuder många spännande möjligheter genom att vara ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Att arbeta som interimschef hos oss är ett utmärkt tillfälle att bredda sin erfarenhet och diversifiera sitt CV.

Som interim manager eller interimschef arbetar du som tillfällig chef och ansvarar för problemlösning och ledning för att hjälpa organisationer under till exempel en övergångsperiod. Ett uppdrag som interimschef är ett utmärkt tillfälle att utveckla ytterligare yrkeskunskaper och bygga värdefull erfarenhet.

Open your mind.png

Open your mind
Hos oss strävar vi efter att ha ett öppet sinne. Att respektera alla vi möter och varandras olikheter. Ett öppet sinne för oss innebär också att vara inkluderande, accepterande och att möjliggöra en kreativ miljö. Där alla medarbetare känner sig trygga och vågar komma med nya idéer och flexibla lösningar. Ett klimat som gör oss motiverade och som tar oss vidare på vår framgångsresa.

 

Together we care.png

Together we care
Vi bryr oss om varandra och värnar om alla våra relationer. Oavsett om det handlar om ett spännande samarbete, ett nytt projekt eller en nyanställd är detta lika viktigt. Vi vill i alla våra möten vara positiva och förstående. Om vi dessutom stöttar och lyfter varandra på vägen kommer vi tillsammans att kunna skapa den bästa möjliga upplevelsen.

Always be better.png

Always be better
Varje dag kämpar vi för att bli lite bättre. Vi arbetar för att vara engagerade, målinriktade och för att ständigt utmana oss själva och varandra. För att lyckas med detta krävs mod. Att våga satsa även om det ligger en stor utmaning framför oss. När vi vågar satsa kan vi också ta oss framåt i vårt arbete. Då kan vi uppnå våra mål, leverera resultat och ständigt bli lite bättre än vad vi var igår.

Matchas mot lediga chefsuppdrag

Om du är intresserad av lediga tjänster som interimschef kan du enkelt skicka in en intresseanmälan. Vi kommer sedan att kontakta dig för mer information. Om du har några frågor gällande hur det är att arbeta hos oss eller om du har övriga frågor går det alltid bra att ringa eller maila oss. Skicka in din intresseanmälan redan idag!

Att ha Bemannia som arbetsgivare

Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Detta skapar en trygghet för dig som arbetar som konsult hos oss. Vi som arbetsgivare vill stötta dig i dina uppdrag och du kan alltid vända dig till oss när du har några frågor eller funderingar. Att arbeta som interimschef på Bemannia är både utvecklande och meriterande. Vi hjälper dig vidareutveckla din karriär.