Lediga jobb Ekonomi Göteborg

Lediga jobb inom ekonomi i Göteborg

Vi på Bemannia hjälper dig hitta lediga jobb inom ekonomi i Göteborg.

Vi förser privata och offentliga verksamheter med kompetent personal inom ekonomi för tillfälliga och längre behov i Göteborg. För oss är det viktigt att du som kund ska känna dig trygg med att vi hittar en effektiv och passande lösning utifrån ditt specifika behov.

Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag. I vår verksamhet strävar vi efter att skapa långsiktiga relationer och att bidra till välfungerande arbetsplatser. Vi vet hur viktigt det är att få snabb hjälp, samtidigt som du kan lita på att vi matchar rätt konsult till din verksamhet. Kontakta vårt team, så berättar vi gärna mer.

Telefon: 0771-84 53 00
E-post: avrop@bemannia.se

Hitta ditt nya jobb inom ekonomi hos Bemannia

Sedan starten 2002 har vi på Bemannia hjälpt människor till jobb inom ekonomi. Några har fått sitt första jobb hos oss. Medan andra har klättrat till sitt sista jobb i karriären via oss. Oavsett var du befinner dig i livet vill vi vara en arbetsgivare för dig.

Vi erbjuder många spännande möjligheter genom att vara ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Våra samarbeten med attraktiva arbetsgivare i Göteborg ger dig chansen att jobba på en arbetsplats som kommer att ge dig värdefull erfarenhet för hela ditt yrkesliv.

Open your mind.png

Open your mind
Hos oss strävar vi efter att ha ett öppet sinne. Att respektera alla vi möter och varandras olikheter. Ett öppet sinne för oss innebär också att vara inkluderande, accepterande och att möjliggöra en kreativ miljö. Där alla medarbetare känner sig trygga och vågar komma med nya idéer och flexibla lösningar. Ett klimat som gör oss motiverade och som tar oss vidare på vår framgångsresa.

 

Together we care.png

Together we care
Vi bryr oss om varandra och värnar om alla våra relationer. Oavsett om det handlar om ett spännande samarbete, ett nytt projekt eller en nyanställd är detta lika viktigt. Vi vill i alla våra möten vara positiva och förstående. Om vi dessutom stöttar och lyfter varandra på vägen kommer vi tillsammans att kunna skapa den bästa möjliga upplevelsen.

Always be better.png

Always be better
Varje dag kämpar vi för att bli lite bättre. Vi arbetar för att vara engagerade, målinriktade och för att ständigt utmana oss själva och varandra. För att lyckas med detta krävs mod. Att våga satsa även om det ligger en stor utmaning framför oss. När vi vågar satsa kan vi också ta oss framåt i vårt arbete. Då kan vi uppnå våra mål, leverera resultat och ständigt bli lite bättre än vad vi var igår.

Ansök till lediga jobb inom ekonomi i Göteborg

Om du är intresserad av ett jobb inom ekonomi kan du enkelt skicka in en intresseanmälan. Vi kommer sedan att kontakta dig för mer information. Om du har några frågor gällande hur det är att arbeta hos oss eller om du har övriga frågor går det alltid bra att ringa till oss. Skicka in din intresseanmälan redan idag i fall du är intresserad av ett flexibelt extrajobb.

Att ha Bemannia som arbetsgivare

Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Detta skapar en trygghet för dig som arbetar som konsult hos oss. Vi som arbetsgivare vill stötta dig i dina uppdrag och du kan alltid vända dig till oss när du har några frågor eller funderingar. Att ha ett flexibelt extrajobb hos oss ska vara kul, utvecklande och smidigt. Vi hjälper dig hitta lediga jobb inom ekonomi i Göteborg.