Lediga jobb – redovisningsekonom

Lediga redovisningsekonom jobb

Hitta ditt nästa jobb som redovisningsekonom hos Bemannia. Vi har många lediga jobb inom ekonomi för redovisningsekonomer. Hos oss arbetar du som konsult och är anställd av Bemannia men placerad på en arbetsplats som söker just din kompetens inom redovisning och ekonom. Vi samarbetar vi med flertalet spännande arbetsgivare, både inom den privata och offentliga sektorn. Bemannia får ständigt in nya och intressanta uppdrag inom ekonomi.

Som konsult hos Bemannia kommer du att matchas med arbetsgivare som behöver din specifika kompetens inom redovisning. Vi förser privata och offentliga verksamheter med kompetenta redovisningsekonomer, för korta eller längre uppdrag. Via våra meriterande uppdrag på till exempel en myndighet stärker du din karriär och växer i din yrkesroll.

Hitta ditt nya redovisningsekonom jobb hos oss

Hos Bemannia hittar du nya, spännande möjligheter då vi är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag. Att arbeta som redovisningsekonom är en viktig roll på ett företag eller organisations ekonomiavdelning som bland annat innefattar uppgifter så som bokföring, bokslut och redovisningar. Det är viktigt att vara noggrann, strukturerad och gilla att arbeta med siffror. De specifika arbetsuppgifterna för våra redovisningsekonomjobb kan variera. För mer information kring rollen och kvalifikationerna rekommenderar vi att du läs mer om den utannonserade tjänstens beskrivning.

Sedan starten 2002 har vi på Bemannia hjälpt människor till jobb inom bland annat ekonomi. Vissa har fått sitt första jobb hos oss medan andra tar sig till sista steget i karriären. Vi vill vara arbetsgivare för dig, oavsett var du befinner dig i livet.

Open your mind.png

Open your mind
Hos oss strävar vi efter att ha ett öppet sinne. Att respektera alla vi möter och varandras olikheter. Ett öppet sinne för oss innebär också att vara inkluderande, accepterande och att möjliggöra en kreativ miljö. Där alla medarbetare känner sig trygga och vågar komma med nya idéer och flexibla lösningar. Ett klimat som gör oss motiverade och som tar oss vidare på vår framgångsresa.

 

Together we care.png

Together we care
Vi bryr oss om varandra och värnar om alla våra relationer. Oavsett om det handlar om ett spännande samarbete, ett nytt projekt eller en nyanställd är detta lika viktigt. Vi vill i alla våra möten vara positiva och förstående. Om vi dessutom stöttar och lyfter varandra på vägen kommer vi tillsammans att kunna skapa den bästa möjliga upplevelsen.

Always be better.png

Always be better
Varje dag kämpar vi för att bli lite bättre. Vi arbetar för att vara engagerade, målinriktade och för att ständigt utmana oss själva och varandra. För att lyckas med detta krävs mod. Att våga satsa även om det ligger en stor utmaning framför oss. När vi vågar satsa kan vi också ta oss framåt i vårt arbete. Då kan vi uppnå våra mål, leverera resultat och ständigt bli lite bättre än vad vi var igår.

Matchas mot lediga redovisningsekonom jobb

Om du är intresserad av redovisningsekonom jobb men inte hittar en tjänst som passar kan du enkelt skicka in en intresseanmälan och vara med i vår CV databas. När vi hittar ett uppdrag som passar det du söker kontaktar vi dig. Om du har några frågor gällande hur det är att arbeta hos oss eller om du har övriga frågor går det alltid bra att ringa eller maila oss. Registrera ditt CV redan idag!

Att ha Bemannia som arbetsgivare

Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Detta skapar en trygghet för dig som arbetar som konsult hos oss. Vi som arbetsgivare vill stötta dig i dina uppdrag och du kan alltid vända dig till oss när du har några frågor eller funderingar. Att arbeta med redovisning via Bemannia är både utvecklande och meriterande. Vi hjälper dig vidareutveckla din karriär.