Bemannia tecknar avtal med Östra Göinge kommun

Östra Göinge kommun har behov av bemanningspersonal vid sjukfrånvaro och arbetstoppar inom Hälso- och Sjukvård och Socialtjänst. Bemannia tilldelades uppdraget och är rangordnad som nummer ett inom merparten av kategorierna.

 

Avtal med Östra Göinge

Bemannia kommer således att bistå med konsulter vid behov i enlighet med de bestämmelser som finns i avtalet och med den skicklighet och omsorg som Bemannia har införskaffat sig med över 40 års erfarenhet i branschen. Behovet får avropas succesivt och avtalet mellan partnerna är nu tecknade. Avtalet är giltigt till och med den 31 mars 2023 med rätt till förlängning i två år, ett år i taget. Bemannia blev rangordnad som nummer ett i följande kategorier:

  • Socialsekreterare- Missbruk och/ eller socialpsykiatri/våld i nära relation
  • Socialsekreterare- Försörjningsstöd
  • Socialsekreterare- Barn- och ungdomsvård
  • Socialsekreterare- Familjerätt
  • Biståndshandläggare- SoL
  • Biståndshandläggare- LSS

Staffan Bruzelius, Koncernchef på Bemannia är glad över tilldelningen och att vi etablerar oss mer och mer i Skåne. Det är alltid roligt att se resultat på vad vi och mina anställda gör. Bemannia är idag ett välrenommerat företag som är verksamt inom branschen, något som Östra Göinge efterfrågat. Nu ser vi fram emot att leverera kompetenta medarbetare till kommunen”.

 

För mer information kontakta Camilla Lundquist,
E-post: camilla.lundquist@bemannia.se
Telefon: 08-845 300 eller 0771-84 53 00
Hemsida: www.bemannia.se
Facebook: www.facebook.se/Bemannia
Instagram: bemannia_ab

 

Om Bemannia
Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat  mars Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna , SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2015, Miljöledningssystem 14001:2015, Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007 samt  Informationssäkerhet ISO 27001:2014. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år.