Detalj- och dagligvaruhandeln

I 35 år har vi arbetat med att lösa våra kunders varierande behov. Varje unikt uppdrag tar vi oss an med såväl snabbhet som kvalitet. Oavsett om du behöver hjälp med akuta vakanser eller tillfälligt behov ser vi till att du får rätt person på plats direkt. Vi är specialiserade på snabba vakanser och levererar personal inom två timmar. Du bokar enkelt och flexibelt personal genom att endast maila eller ringa oss. Det är sedan upp till oss att se till att du får rätt person på plats direkt. Vi optimerar och effektiviserar din hantering av behovsresurser.

 

Boka personal

Vi levererar kvalificerad personal inom områdena dagligvaruhandeln, detaljhandeln och lager. Exempel på roller vi erbjuder är: butikssäljare, varuplockare, inventerare och lagerpersonal. Detta gör vi med fokus på kvalitet, kostnadseffektivitet och bästa möjliga service. Vi tar ansvar för att hitta den kompetens du behöver utifrån de behov och förutsättningar som finns i din verksamhet. Tack vare vår kunskap och vårt nätverk hjälper vi dig att leverera rätt person till rätt uppdrag.

Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta en passande lösning för er verksamhet.

Öppettider: 06 – 20 (måndag – fredag), 09 – 14 (lördag – söndag)
Telefonnummer: 08-122 00 450
E-postadress: butik@bemannia.se eller lager@bemannia.se

Kollektivavtal

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Lärarförbundet, Unionen, Akademikerna samt SEKO.