Vi hjälper dig med din sjuksköterskebemanning

Vi förser privata och offentliga vårdgivare med kompetenta sjuksköterskor runt om i hela landet. För oss är det viktigt att du som kund ska känna dig trygg med att vi hittar en effektiv och passande lösning utifrån ditt specifika behov.

Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som präglas av närhet och tillgänglighet. I vår verksamhet strävar vi efter att skapa långsiktiga relationer och att bidra till välfungerande arbetsplatser. Vi vet hur viktigt det är att få snabb hjälp, samtidigt som du kan lita på att vi matchar rätt konsult till din verksamhet. Kontakta vårt team för hälso- och sjukvård, så berättar vi gärna mer.

Telefon: 08-84 53 00
E-post: ssk@bemannia.se

Att vara bemanningssjuksköterska hos oss

Bemannia är ett företag där vi värdesätter alla våra konsulter. Som konsult hos oss möts du av en familjär känsla med ett personligt mottagande, där du får den stöttning som du behöver under hela din anställning. Vår kontorspersonal har erfarenhet av att arbeta i vården och har därmed förståelse och kompetens inom området. Hos Bemannia får du en engagerade arbetsgivare som erbjuder dig trygghet i din anställning. Vi erbjuder i samråd med dig passande uppdrag, flexibla arbetstider och konkurrenskraftiga villkor.

Detta erbjuder vi dig

Vi söker ständigt efter fler engagerade sjuksköterskor som vill arbeta för oss. Som konsult hos Bemannia lyssnar vi alltid på dina önskemål och behov utifrån din livssituation. Vi finns för dig hela vägen och sköter allt det praktiska kring ditt uppdrag, så att du kan fokusera på ditt arbete. Din konsultchef finns alltid med och stöttar dig under uppdraget och är tillgänglig för att hjälpa dig så att din arbetsbelastning är rimlig, eller om det är annat som du vill diskutera kring uppdraget.

Som anställd hos Bemannia omfattas du av kollektivavtal med Vårdförbundet, Unionen och Akademikerförbundet.