Bemannia skriver avtal med staten

I hård konkurrens med 55 andra företag kommer Bemannia att skriva ramavtal med staten i landets samtliga 21 län. Upphandlingen, vars beslut meddelades den 19 oktober, gäller ramavtal för personaluthyrningstjänster inom den statliga inköpssamordningen. Bemannia har antagits som leverantör inom kontorsadministration, ekonomi, IT/teknik, information, organisation/HR, omsorg och juridik.

Företaget, som är en uppstickare i branschen för personaluthyrning, har i en rad kategorier placerat sig före företag som Poolia, Manpower och Adecco. Exempelvis är man enligt avropsordningen nummer två i hela landet för upphandling av seniora befattningar inom yrkesområdet information.

– Att få statens förtroende på det här sättet är ett kvitto på att vi jobbar på rätt sätt. Det här kommer att innebära nyanställningar och en översyn av vår etablering runt om i landet, säger Staffan Bruzelius, vd.

De nu gällande avtalen omsatte år 2008 cirka 400 miljoner kronor. De nya avtalen träder i kraft vid årsskiftet och gäller i två år, med möjlig förlängning på ytterligare två år.

För mer information kontakta Staffan Bruzelius,
E-post: vd@bemannia.se
Telefon: 08-845 300 eller 0771-84 53 00
Facebook: www.facebook.se/Bemannia
Twitter: @bemannia