Bemannia får fortsatt förtroende

Nacka, Botkyrka, Huddinge, Nynäshamn och Värmdö kommuner förlänger avtalet med Bemannia! De avtal som Bemannia idag har med kommunerna Nacka, Botkyrka, Huddinge, Nynäshamn och Värmdö har varit gällande sedan år 2004. Dessa avtal är sedan tidigare förlängda fram till sista december 2009. På förslag från dessa kommuner har nu Bemannia accepterat en förlängning fram till 2010-06-30.

Nacka, Botkyrka, Huddinge, Nynäshamn och Värmdö kommuner förlänger avtalet med Bemannia!

De avtal som Bemannia idag har med kommunerna Nacka, Botkyrka, Huddinge, Nynäshamn och Värmdö har varit gällande sedan år 2004. Dessa avtal är sedan tidigare förlängda fram till sista december 2009. På förslag från dessa kommuner har nu Bemannia accepterat en förlängning fram till 2010-06-30.

– Det är alltid tacksamt att våra uppdragsgivare uppskattar vårt arbete och förlänger avtalen. Vi kommer därmed att fortsätta vårt arbete med att leverera kvalificerad personal till dessa kommuner fram till nästa upphandling – som säkert då blir en avropsupphandling, med rankning. Bemannia har nyligen har fått Statens förtroende inom liknande tjänster och yrkesområden och ser med tillförsikt fram emot den nya upphandlingen med dessa kommuner – som beräknas komma igång under våren 2010. Vi siktar naturligtvis att bli rankade som nr 1 även i denna upphandling, säger Staffan Bruzelius, vd.

För mer information kontakta Staffan Bruzelius,
E-post: vd@bemannia.se
Telefon: 08-845 300 eller 0771-84 53 00
Facebook: www.facebook.se/Bemannia
Twitter: @bemannia