Prylbanken – Ett systerbolag till Bemannia

Bemannia har sedan 2004 ett systerbolag vid namn Prylbanken. Sveriges bästa köp och sälj marknad – Som är GRATIS.
prylbanken1
Prylbanken har sedan den startades försett marknaden för köp & säljmarknader med ett kraftfullt och innovativt verktyg för radannonser på internet. Sajten är mycket välbesökt och har tusentals nöjda kunder runt om i Sverige. Nu har ledningen för Prylbanken bestämt att tiden är mogen för att lansera Prylbanken som en ren gratissajt.

– Annonseringen på internet ska vara gratis, lika självklart som att Google är gratis, säger Staffan Bruzelius – VD och ägare.

Prylbanken har avsikten att skapa en bestående trend inom annonseringsmarknaden och väljer därför att utmana konkurrenterna med sin nolltaxa!

Samtidigt som andra aktörer väljer att höja sina annonseringspriser väljer Prylbanken att introducera sin annonseringsportal helt utan avgifter. Vi tycker att det är oseriöst att göra skyhöga vinster på en tjänst där användaren får göra hela jobbet. Kunden lägger upp annonsen, fotograferar varan och svarar på telefon och mail – därför borde kunden belönas – inte skinnas.

Vi kommer under sommaren att vässa funktionerna i Prylbanken mer och mer och addera unika element som gör Prylbanken till en ledande marknadsplats. Vi har tecknat avtal med nya partnerns inom programmering, design, SEO och infrastruktur vilket kommer att lyfta Prylbanken betydligt framöver på alla områden.