Bemannia vinner Nackas upphandling

I konkurrens med 21 andra företag har Bemannia nu fått förnyat förtroende att förse Nacka kommun med kvalitativa personaluthyrningstjänster fram till år 2014. Bemannia har haft ramavtal med Nacka kommun sedan år 2004 och får nu ett fortsatt förtroende att leverera personaluthyrnings-tjänster ända fram till år 2014. I konkurrens med 21 andra företag har Bemannia nu fått förnyat förtroende att förse Nacka kommun med kvalitativa personaluthyrningstjänster fram till år 2014.

Bemannia har haft ramavtal med Nacka kommun sedan år 2004 och får nu ett fortsatt förtroende att leverera personaluthyrningstjänster ända fram till år 2014. Företaget, som är en uppstickare i branschen inom bemanning och rekrytering och har placerats sig före företag som Manpower, Proffice och Adecco. mfl.

Nacka kommun som valt att bryta sitt tidigare samarbete med Södertörnkommunerna har genomfört upphandlingen i egen regi och låtit kvaliten få en betydlig roll i utvärderingen av efterfrågade tjänsterna.

– Vi är mycket nöjda att vi har placera oss i toppen på denna upphandling. Konkurrensen var som vanligt hård men vi gick ut som vinnare även denna gång.

-Vi ser fram emot att fortsättningsvis förse Nacka kommun med kompetenta och erfarna medarbetare i många år framöver, säger Staffan Bruzelius, VD.

För mer information kontakta Staffan Bruzelius,
E-post: vd@bemannia.se
Telefon: 08-845 300 eller 0771-84 53 00
Facebook: www.facebook.se/Bemannia
Twitter: @bemannia