Om oss och vår historia

Staffan Bruzelius, Koncernchef för Bemannia, har över 35 års erfarenhet av bemanning och rekrytering och hade fram till år 1999 Sveriges femte största företag inom bemanningsbranschen, vilket senare såldes till en utländsk aktör inom branschen. 

År 2002 startades Bemannia av Staffan Bruzelius och har sedan dess byggts upp till det företag det är idag. Med den bakgrunden och alla de tusentals timmars arbete som efterlämnat kompetens och erfarenhet åtar vi oss uppdrag med både kvalitet och med snabbhet. Med grund i en stark småföretagaranda och entreprenörskap löser vi varje uppkommen beställning.

Bemannia rekryterar och hyr ut personal inom affärsområdena: Organisation & HR, Information & Marknad, Ekonomi, Juridik, Fastighet & Teknik, Bank & Finans, IT & Data, Kontor & Administration, Pedagogiskt arbete, Detalj- och dagligvaruhandeln, Socialt arbete samt Hälso- och sjukvård.

bemannia vd staffan

%

Tillsatta uppdrag

%

Nöjda kunder

Uppdrag/år

Kandidater

Vår vision

vår vision på bemannia

Vår vision är att vara Sveriges mest betrodda
bemannings- och rekryteringsföretag. Vår målsättning är att sikta högt och sträva efter att erbjuda alla våra kunder kompetenta och kvalitetssäkrade kandidater. Detta framkommer tydligt i vår företagslogga: Bemannia – Rätt person direkt.

Som specialist inom bemanning, personaluthyrning och rekrytering kan vi garantera att varje utfört uppdrag uppfyller utgivna utfästelser och garantier på kvalitet och tidsplanering.