Bemannia vann stort i Härryda kommuns upphandling

Upphandlingen omfattar inhyrning av personal för kortare och längre perioder till samtliga av kommunens verksamheter.

Härryda kommun har genomfört en upphandling avseende bemanningstjänster. Bemannia har blivit högt rangordnad inom kategorierna växelpersonal/receptionister och administration, kommunikatörer, socialsekreterare – familjebehandlare – biståndshandläggare – LSS-handläggare, ingenjörer inom VA och trafik – bygglovshandläggare samt anläggningsarbetare – fastighetsskötare.

-Det är strategiskt viktigt att vi vunnit denna upphandling då vi etablerar oss mer och mer på Västkusten. Vi vill naturligtvis serva många fler kunder från vårt nya Göteborgskontor. Detta ger ju också fler uppdrag till våra duktiga konsulter i området, säger Bemannias koncernchef Staffan Bruzelius.

Härryda Kommun är beläget öster om Göteborg och har drygt 34 800 invånare, en siffra som ständigt ökar. Största orten är Mölnlycke och närmast flygplatsen ligger Landvetter och Härryda. Andra mindre orter i kommunen är Hindås, Rävlanda och Hällingsjö. Företag och invånare som reser mycket för att arbeta eller kanske studera, tycker om Härryda kommun. De som bor här har nära till de stora vägarna, järnväg, Göteborgs hamn och till Göteborg-Landvetter flygplats.

För mer information kontakta Staffan Bruzelius,
E-post: vd@bemannia.se
Telefon: 08-845 300 eller 0771-84 53 00
Facebook: www.facebook.se/Bemannia
Twitter: @bemannia