Kommunalförbundet Inköp Gävleborg har genomfört en upphandling av rekryteringstjänster för kommunerna i Hälsingland med förvaltningar och kommunala bolag.

Upphandlingen omfattade kvalificerade tjänster av specialister och specialistfunktioner, chefer på högre nivå och verksamhetschefer.Upphandlingen omfattade kvalificerade tjänster av specialister och specialistfunktioner, chefer på högre nivå och verksamhetschefer m.fl.

Kommunalförbundet Inköp Gävleborg har genomfört en upphandling av rekryteringstjänster för kommunerna i Hälsingland med förvaltningar och kommunala bolag. Upphandlingen omfattade kvalificerade tjänster av specialister och specialistfunktioner, chefer på högre nivå och verksamhetschefer.

Upphandlingen omfattade kvalificerade tjänster av specialister och specialistfunktioner, chefer på högre nivå och verksamhetschefer m.fl. Avtalet omfattar Gävle, Söderhamn, Bollnäs, Hudiksvall, Ovanåker, Nordanstig samt Ljusdals kommun med förvaltningar och kommunala bolag.
Avtalstiden är 3+1 år.

– Vi på Bemannia ser mycket positivt till att åter få ytterligare sju kommuners förtroende att leverera våra tjänster till. Det passar oss väldig bra med tanke på vår fortsatta expansion ute i Sveriges alla hörn och kanter. Vi kommer att förse dessa kommuner med mycket kompetenta och kvalificerade medarbetare framöver, säger Staffan Bruzelius VD på Bemannia.

För mer information kontakta Staffan Bruzelius,
E-post: vd@bemannia.se
Telefon: 08-845 300 eller 0771-84 53 00
Facebook: www.facebook.se/Bemannia
Twitter: @bemannia