Bemannia skriver avtal med Landstinget Gävleborg

Landstinget Gävleborg har genomfört en upphandling av bemanningstjänster inom följande områden Projektpersonal, Information, Chef/ledare, Konsulttjänster och Webbredaktör. Bemannia vann återigen bland konkurrenterna.

Med 14 leverantörer som medverkade placerade sig Bemannia i topp. En första placering inom kategorin Information kan de stoltseras med medan Academic Work Sweden AB och Manpower AB placerade sig därefter. Syftet med upphandlingen är att fylla de personalbehov som kan uppstå i och med exempelvis arbetstoppar på Landstinget i Gävleborg.

– Vi på Bemannia är självklart mycket glada av dessa fantastiska placeringar. Att vi skulle placera oss i toppen på denna upphandling är roligt och vi ser fram emot att leverera kvalificerad personal till Landstinget Gävleborg, säger Staffan Bruzelius, Koncernchef på Bemannia Group.

Landstinget Gävleborg avbröt en delkategori gällande HR/Ekonomipersonal på grund av ett pris-fel som presenterats i förfrågningsunderlaget. Avtalstiden startar 2012- 11-01 till 2015-10-31 med möjlighet till ett års förlängning.

För mer information kontakta Staffan Bruzelius,
E-post: vd@bemannia.se
Telefon: 08-845 300 eller 0771-84 53 00
Facebook: www.facebook.se/Bemannia
Twitter: @bemannia