2014
Tack vare stor tillväxt under år 2013 och god ekonomi har Bemannia Kontor AB nu blivit utsedd till ett Gasellföretag för andra året i rad av DI.
Årligen utses mindre än en halv procent av alla Sveriges aktiebolag till Gasellföretag.

Staffan Bruzelius, Koncernchef på Bemannia:

– Vi är mycket ärade och stolta över denna utnämning och det är med god insats från duktiga medarbetare som gjort att vi har blivit tilldelade denna utmärkelse i år igen.

2013
Bemannia har blivit utsett till Gasellföretag, vilket betyder att företaget är ett av de snabbast växande företagen i Sverige. Utnämningen har gjorts efter noggranna undersökningar och analyser av affärstidningen Dagens Industri.

– Det känns verkligen roligt att vi är med i den här positiva gruppen av svenska företag, säger en nöjd Staffan Bruzelius, koncernhef på Bemannia. En av anledningarna till att vi kunnat växa så snabbt är vi är mer kostnadseffektiva än våra konkurrenter och för att vi löser kundernas behov med kvalitet. Vilket ger nöjda kunder och därmed en bra tillväxt.

Kriterierna för att bli ett Gasellföretag är tuffa och innebär bland annat att man ska:

– ha en omsättning på över 10 Mkr
– minst 10 anställda
– ökat sin omsättning de senaste tre åren och minst fördubblat sin omsättning, om man jämför det första och
senaste räkenskapsåret.
– ett samlat rörelseresultat för de fyra åren som är positivt
– i allt väsentligt vuxit organiskt, inte genom förvärv eller fusioner
– sunda finanser

Staffan Bruzelius grundade Bemannia 2002, och har sedan dess målmedvetet byggt företaget för att bli en utmanare att räkna med. Idag är det ett fullservice företag inom bemanningsbranschen som vilar på tre ben; personaluthyrning, personalentreprenad och rekrytering. Och målet är att fortsätta växa.

– Vi ser att det finns ett behov av att våga tänka nytt och att bemanningsföretag har en viktig roll att spela på dagens och framtidens arbetsmarknad. Inte minst den här fina utnämningen visar att både kunder och medarbetare uppskattar det vi står för och det borgar för att Bemannia kommer att fortsätta utvecklas på ett positivt sätt, säger Staffan Bruzelius.

För mer information kontakta Staffan Bruzelius,
E-post: vd@bemannia.se
Telefon: 08-845 300 eller 0771-84 53 00
Facebook: www.facebook.se/Bemannia
Twitter: @bemannia