Bemannia blir ett auktoriserat rekryteringsföretag

Bemannia har blivit erkänt som ett auktoriserat rekryteringsföretag. Detta beslutades den 25 september 2018 av Kompetens­företagens styrelse och auktoriseringen började gälla den 1 oktober 2018. Bemannia är nu därmed både ett auktoriserat bemanningsföretag och ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Bemannia-blir-ett-auktoriserat-rekryteringsforetag

Från att ha varit ett auktoriserat bemanningsföretag tar nu Bemannia nästa steg i utvecklingen och blir även ett auktoriserat rekryteringsföretag. En auktorisering är ett bevis på att företaget uppfyller högt ställda krav på affärsmässighet och processer. Det är därför en trygghet för kunder, kandidater och medarbetare. Granskningen sker i auktorisationsnämnden och därefter beslutar Kompetensföretagens styrelse om auktorisation. Alla medlemmar i Kompetensföretagen är auktoriserade och alla företag granskas även årligen, för att säkerställa att villkoren fortfarande efterlevs.

Utöver auktoriseringen är Bemannia även kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2015, Miljöledningssystem 14001:2015, Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007 samt certifierade inom Informationssäkerhet ISO/IEC 27001:2014. Detta är ytterligare en kvalitetssäkring för såväl kunder som konsulter.

– Vi är mycket glada över att kunna meddela att vi förutom att vara ett auktoriserat bemanningsföretag nu även är ett auktoriserat rekryteringsföretag. Det visar på att vi hela tiden går framåt och växer inom branschen, säger Staffan Bruzelius, koncernchef på Bemannia.

 

Vi på Bemannia hjälper dig att hitta lediga jobb i olika yrkesområden över hela landet – exempel kan vara lediga jobb som socionom, HRbarnskötare eller receptionist.