Bemannia full pott i kvalitet

Bemannia vinner arbetsförmedlingens upphandling – full pott i kvalité. I konkurrens med 115 andra företag har Bemannia idag fått Arbetsförmedlingens förtroende och tilldelats maximalt antal deltagare inom jobb- och utvecklingsgarantin och Jobbgaranti för ungdomar.

Bemannia har i denna upphandling erhållit maximalt antal poäng och placerat sig på första plats inom det sökta upptagningsområdet – Stockholm. Tilldelningen blev 400 platser.

Bemannia vinner arbetsförmedlingens upphandling – full pott i kvalité.

I konkurrens med 115 andra företag har Bemannia idag fått Arbetsförmedlingens förtroende och tilldelats maximalt antal deltagare inom jobb- och utvecklingsgarantin och Jobbgaranti för ungdomar.

Bemannia har i denna upphandling erhållit maximalt antal poäng och placerat sig på första plats inom det sökta upptagningsområdet – Stockholm. Tilldelningen blev 400 platser. Företaget, som är en uppstickare i branschen för personaluthyrning och rekrytering, har placerat sig långt före företag som Adecco och andra stora aktörer i denna upphandling.

-Att vi skulle placera oss i toppen på denna upphandling har vi nog aldrig tvivlat på men att vi skulle bli rangordnade som nr 1 och få mer poäng än världens största bemanningsföretag – Adecco – kom som en glad och positiv överraskning.

-Detta både stärker och bevisar att vi är på rätt spår och att samtliga medarbetare inom organisationen gör ett strålande och kvalitativt arbete.

– Att Bemannia erhålligt bästa kvalitetspoäng är resultatet av hårt arbete med att kvalitetssäkra våra metoder och processer inom jobbcoachning. Vi har under senaste året bedrivit omfattande förbättringsarbete och satsningar på att öka kompetensen bland medarbetare och därmed uppnå höga resultat. Detta har i sig inneburit en stor fördel för deltagare inom jobbcoach -verksamhet hos Bemannia.

-Vi kommer att se till att våra kära ungdomar ska få en bra chans att komma in på arbetsmarknaden och få det avstamp och stöd som man behöver för ett framtida givande arbetsliv, säger Staffan Bruzelius, VD.

För mer information kontakta Staffan Bruzelius,
E-post: vd@bemannia.se
Telefon: 08-845 300 eller 0771-84 53 00
Facebook: www.facebook.se/Bemannia
Twitter: @bemannia