Våra samarbeten

Nedan hittar du information om oss och några av våra viktiga samarbeten.

 

Miljöcertifierade enligt ISO

VI är miljöledningscertifierade enligt ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 och OHSAS 18001:2007. Vi har under Maj månad välkomnat A3Cert till oss för genomförandet av årets revision. Det är med glädje som vi kan meddela att samtliga bolag inom koncernen har genomgått årets revision utan avvikelser. Något som känns väldigt roligt och det kommande året ska vi se till att arbeta med att bli ännu bättre.

Vi är medlem i Bemanningsföretagen, en bransch och arbetsgivarorganisation inom Almega. För mer information, se www.bemanningsforetagen.se och www.almega.se

Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag.
Bemannia är miljöledningscertifierade enligt ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 och OHSAS 18001:2007
bemannia och unionen
bemannia och seko

Omvärlden är viktig för oss

Vi har valt att sponsra ett antal hjälporganisationer. Vi har valt att stödja organisationen Missing People som är en ideell organisation som arbetar för att hitta försvunna människor genom efterlysningar och skallgångar.Verksamheten startade 2012 och Missing People har sedan dess hjälp anhöriga med efterlysningar, dykningar, hundspårningar och skallgångar runt om i Sverige. Målet med organisationen är att hjälpa anhöriga till personer som har försvunnit genom att snabbt kunna arrangera skallgångar för att rädda liv.

missing peoples logga
bemannia stöder barnfonden
stockholms stadsmissions logga
vårt fadderbarn Fate
viktiga samarbeten och bemannia stödjer hrf
barncancerns vänföretag